HyperX Cloud Core Wireless vs Logitech G435 Wireless

Daha fazla  
Merhaba konuda belirttiğim 2 kulaklık arasında kaldım. Bütçem maksimum 1500₺. Önerir misiniz bu kulaklıkları veya daha iyi bir öneriniz olursa değerlendirebilirim Wireless olması şart.

İkisini de kullandım, HyperX çok daha iyi. Ama bu fiyata başka öneriler de olabilir. Logitech'i beğenmedim ve iade ettim.

Ben de yakın zamanda kablosuz kulak üstü arayışındaydım biraz daha bütçen olsa Barracuda X önerirdim sana kesinlikle bu modeller arasında ama bütçe hiçbir şekilde artmazsa bence Cloud Core iyi bir seçenek, Barracuda X ve Cloud Core arasında kalmıştım ben de, mikrofonu pek iyi değil diye Cloud Core tercih etmedim, onun dışında alınabilir. Bu bütçede Logitech alınmaz ama kesinlikle çünkü giriş seviye kablosuzlarına yetiyor ve her zaman olduğu gibi giriş seviye Logitech ürünleri dandik. Eğer ilgilenirsen link:

Ben de yakın zamanda kablosuz kulak üstü arayışındaydım biraz daha bütçen olsa Barracuda X önerirdim sana kesinlikle bu modeller arasında ama bütçe hiçbir şekilde artmazsa bence Cloud Core iyi bir seçenek, Barracuda X ve Cloud Core arasında kalmıştım ben de, mikrofonu pek iyi değil diye Cloud Core tercih etmedim, onun dışında alınabilir. Bu bütçede Logitech alınmaz ama kesinlikle çünkü giriş seviye kablosuzlarına yetiyor ve her zaman olduğu gibi giriş seviye Logitech ürünleri dandik. Eğer ilgilenirsen link:

Bütçe artırmam biraz zor gibi ama yine de değerlendireceğim teşekkür ederim.

Ben de ikisi arasında çok kaldım, Cloud Core daha mantıklı gibi gözüküyor.

Cloud Core bana da aşırı mantıklı geliyor ama yine de danışmak istedim kullanan insanlar vardır illaki diye.

Bütçe artırmam biraz zor gibi ama yine de değerlendireceğim teşekkür ederim.

Cloud Core bana da aşırı mantıklı geliyor ama yine de danışmak istedim kullanan insanlar vardır illaki diye.
Ben almadan önce çok inceledim bu modeli, mikrofonunun "eh işte" olması dışında gerçekten güzel bir kulaklık bilgisayar için, bu fiyatta kablosuz kulaküstü oyun kulaklığı bulmak zor zaten, bu model dışında.

Ben almadan önce çok inceledim bu modeli, mikrofonunun "eh işte" olması dışında gerçekten güzel bir kulaklık bilgisayar için, bu fiyatta kablosuz kulak üstü oyun kulaklığı bulmak zor zaten, bu model dışında

Şahsen benim için aşırı önemli değil mikrofon karşıya sesim duyulabilir şekilde gitsin yeterli ses performansı daha önemli oyunlardaki tatmin edici ise almayı düşünüyorum ses performansı.

Şahsen benim için aşırı önemli değil mikrofon karşıya sesim duyulabilir şekilde gitsin yeterli ses performansı daha önemli oyunlardaki tatmin edici ise almayı düşünüyorum ses performansı.
DTS olduğu için eğer online oyun oynuyorsan Cloud Core daha çok tatmin eder seni diye düşünüyorum ama iki modeli de kullanmış biri değilim, incelemelerden vs. bu yorumu yapıyorum. Ayrıca dediğim gibi alanında giriş seviye olan Logitech ürünleri beni şu ana kadar hiç mutlu etmedi, kulaklıkta da çok farklı olacağını sanmam. Cloud Core alırsanız Amazondan alın sorunsuz şekilde iade alıyor kulaklıkları da eğer memnun kalmazsanız Amazon.

DTS olduğu için eğer Online oyun oynuyorsan Cloud Core daha çok tatmin eder seni diye düşünüyorum ama iki modeli de kullanmış biri değilim, incelemelerden vs. bu yorumu yapıyorum. Ayrıca dediğim gibi alanında giriş seviye olan Logitech ürünleri beni şu ana kadar hiç mutlu etmedi, kulaklıkta da çok farklı olacağını sanmam. Cloud Core alırsanız Amazon'dan alın sorunsuz şekilde iade alıyor kulaklıkları da eğer memnun kalmazsanız Amazon.

Zaten şu anda Amazon ve MediaMarkt'da satılıyor. MediaMarkt'a kargo beklemeden direk mağazadan alabilirim büyük ihtimal o şekilde alırım fiyatlar değişmezse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı