Orhun Albayrak
Centipat
Arkadaşlar selam. 07.10.2020 tarihinde almış olduğum HyperX Cloud Earbuds modelini ilk bursa nilüfer Vatan şübesinden aldıktan sonra denemek için 1-2 saat kullandım, mikrofonu yetersiz geldi ve silikonları çok rahat ettirmedi. Mikrofonda ben ayarlayamadım diye düşündüm fakat çözemeyince sorunu iade etmeye ve ihtiyaçlarımı düşünerek Vatan'dan bir klavye ile değiştirmeye karar verdim. 09.10.2020 tarihinde değişim için gittiğimde hijyen ürünü kapsamında iade-değişim yapılmayacağı söylendi ve şöyle bir cevap aldım aynı ürünü mağaza değil internet sayfasından alsam iade edebileceğimi fakat mağazadan aldığım için iade olmayacak dendi. Şimdi adam taş çatlasın 1 hafta için kulaklığı alsa iki gün kullanıp memnun kalmasa 14 gün içinde olduğu için iade edebiliyor fakat ben 2 gün içinde maksimum 2 saat kullanılmış ürünü iade edemiyorum. Merak ettiğim tüketici mahkemesine başvurduk sürecin süresi çok önemli değil fakat bu olay kimin lehine sonuçlanır? %90 tüketici tarafına oluyor diye biliyorum fakat iyi bilen bir arkadaş yardım ederse sevinirim.