M metixve Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 184 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #1 HyperX Cloud II 1.799 TL bana bayağı uygun geldi rakip kulaklıklarına göre. 2023-24 yılına göre alınabilir mi sizce? Bütçem kısıtlı. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2023
HyperX Cloud II 1.799 TL bana bayağı uygun geldi rakip kulaklıklarına göre. 2023-24 yılına göre alınabilir mi sizce? Bütçem kısıtlı.
K Kyzag Centipat Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #2 Ben bir hafta önce aldım, memnunum. Artı 0 Eksi
S slenderblue Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 610 Çözümler 8 2 Kasım 2023 #3 1-1.5 senedir kullanmaktayım. Mikrofon ve ses kalitesi bana gayet yeterli geliyor ancak 7.1'i boş ve kullandığım süre boyunca 1 defa bile açmadım. slenderblue dedi: 1-1.5 senedir kullanmaktayım mikrofon ve ses kalitesi bana gayet yeterli geliyor ancak 7.1'i boş ve kullandığım süre boyunca 1 defa bile açmadım. Genişletmek için tıkla... Ha, bu arada 7.1'i boş dediğim harbiden boş kafa karıştırıyor. Pek bir işlevi yok gibi açmadan da gayet rahat ses kasılıyor, bir problem olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
1-1.5 senedir kullanmaktayım. Mikrofon ve ses kalitesi bana gayet yeterli geliyor ancak 7.1'i boş ve kullandığım süre boyunca 1 defa bile açmadım. slenderblue dedi: 1-1.5 senedir kullanmaktayım mikrofon ve ses kalitesi bana gayet yeterli geliyor ancak 7.1'i boş ve kullandığım süre boyunca 1 defa bile açmadım. Genişletmek için tıkla... Ha, bu arada 7.1'i boş dediğim harbiden boş kafa karıştırıyor. Pek bir işlevi yok gibi açmadan da gayet rahat ses kasılıyor, bir problem olmuyor.
KS KS M metixve Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 184 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #4 slenderblue dedi: 1-1.5 senedir kullanmaktayım mikrofon ve ses kalitesi bana gayet yeterli geliyor ancak 7.1'i boş ve kullandığım süre boyunca 1 defa bile açmadım. Ha bu arada 7.1'i boş dediğim harbiden boş kafa karıştırıyor pek bir işlevi yok gibi açmadanda gayet rahat ses kasılıyor bir problem olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bundan önce 2 kulaklık kullandım hepsinin 7.1'i kötü diyebilirim 7.1 kullanmayacağım. Artı 0 Eksi
slenderblue dedi: 1-1.5 senedir kullanmaktayım mikrofon ve ses kalitesi bana gayet yeterli geliyor ancak 7.1'i boş ve kullandığım süre boyunca 1 defa bile açmadım. Ha bu arada 7.1'i boş dediğim harbiden boş kafa karıştırıyor pek bir işlevi yok gibi açmadanda gayet rahat ses kasılıyor bir problem olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bundan önce 2 kulaklık kullandım hepsinin 7.1'i kötü diyebilirim 7.1 kullanmayacağım.
S slenderblue Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 610 Çözümler 8 2 Kasım 2023 #5 metixve dedi: Bundan önce 2 kulaklık kullandım hepsinin 7.1'i kötü diyebilirim 7.1 kullanmayacağım. Genişletmek için tıkla... O halde alabilirsiniz, sizi yeterince tatmin eder. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
metixve dedi: Bundan önce 2 kulaklık kullandım hepsinin 7.1'i kötü diyebilirim 7.1 kullanmayacağım. Genişletmek için tıkla... O halde alabilirsiniz, sizi yeterince tatmin eder.
KS KS M metixve Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 184 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #6 slenderblue dedi: O halde alabilirsiniz, sizi yeterince tatmin eder. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bilgiler için param yeterse alacağım Artı 0 Eksi
slenderblue dedi: O halde alabilirsiniz, sizi yeterince tatmin eder. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bilgiler için param yeterse alacağım
S slenderblue Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 610 Çözümler 8 2 Kasım 2023 #7 metixve dedi: Teşekkürler hocam bilgiler için param yeterse alacağım Genişletmek için tıkla... Acele etmeniz gerekmiyorsa biriktirene kadar bekleyin, gidip de Rampage felan almayın cidden kötü. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
metixve dedi: Teşekkürler hocam bilgiler için param yeterse alacağım Genişletmek için tıkla... Acele etmeniz gerekmiyorsa biriktirene kadar bekleyin, gidip de Rampage felan almayın cidden kötü.
KS KS M metixve Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 184 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #8 slenderblue dedi: Acele etmeniz gerekmiyorsa biriktirene kadar bekleyin, gidip de Rampage felan almayın cidden kötü. Genişletmek için tıkla... Yok hocam kalsın o tür markalar sadece Ocak ayında asgari ücrete gelecek zamdan korkuyorum her şey yine uçucak. slenderblue dedi: Acele etmeniz gerekmiyorsa biriktirene kadar bekleyin, gidip de Rampage falan almayın cidden kötü. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrardan yazıyorum kusura bakma Firmware güncellemesi yaptınız mı hiç? Son düzenleme: 8 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
slenderblue dedi: Acele etmeniz gerekmiyorsa biriktirene kadar bekleyin, gidip de Rampage felan almayın cidden kötü. Genişletmek için tıkla... Yok hocam kalsın o tür markalar sadece Ocak ayında asgari ücrete gelecek zamdan korkuyorum her şey yine uçucak. slenderblue dedi: Acele etmeniz gerekmiyorsa biriktirene kadar bekleyin, gidip de Rampage falan almayın cidden kötü. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrardan yazıyorum kusura bakma Firmware güncellemesi yaptınız mı hiç?
K Kyzag Centipat Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #9 Ben yapmadım. Artı 0 Eksi
KS KS M metixve Decapat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 184 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2023 #10 Kyzag dedi: Ben yapmadım. Genişletmek için tıkla... Bende mikrofonda hafif cızırtı tarzında bir ses var mikrofon seviyesini göremiyorum Firmware yapınca düzeliyormuş o sanırsam. Artı 0 Eksi
Kyzag dedi: Ben yapmadım. Genişletmek için tıkla... Bende mikrofonda hafif cızırtı tarzında bir ses var mikrofon seviyesini göremiyorum Firmware yapınca düzeliyormuş o sanırsam.