250 lira arttı şu an o fiyata göre sadece.
Hocam alacağım fakat iki farklı üretim olduğunu söylemişler, anlamının bir yolu var mı? Ben kırmızı olanını kullanmıştım daha önce.
250 lira arttı şu an o fiyata göre sadece.
HP ve HyperX üretimleri var. Benim de kullandığım HP üretimdi ve malzemesi kalitesizdi. Sanırım HyperX üretimi artık bulunmuyor.Hocam alacağım fakat iki farklı üretim olduğunu söylemişler, anlamının bir yolu var mı? Ben kırmızı olanını kullanmıştım daha önce.
Bilmiyorum maalesefHocam alacağım fakat iki farklı üretim olduğunu söylemişler, anlamının bir yolu var mı? Ben kırmızı olanını kullanmıştım daha önce.
Len Amazon ekmeğime taş koyuyor, bende Cloud 2 satıyorum.
Alan varsa alsın arkadaşlar, bu bütçede bunun gibi iyi kulaklık indirimler dışında zor bulunur.
Benimde öyle, hiç mağdur etmiyorlar.Vallahi indirimleri kim belirliyor bilmiyorum da bazen çok uyguna ürünleri veriyorlar şu an Amazon benim için bir numara.
Şaka mı ya. Daha 3 gün önce 2.5k verdim şimdi indirime girmiş.
Vallahi bende G PRO alırken yaşadım hocam ama aldıgım fşyattab 2 kat daha zamlandı kulaklık. 3200'e aldım 3000 oldu şu an en uygun 4269 lira.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.