Deneyip farkına bakabilirsin. Hangisi hoşuna giderse öyle kullanırsın. Ben Stereo seçiliyken ses ayarlarından Dolby geliştirmesi modunda ve ses kartı yerine AUX girişinden bağlayınca en iyi performansı aldım. Dolby Access yazılımı açık ve Game Performance Mode On konumundaydı. Valorant'ın HRTF'sini kesinlikle kapattım. (Son olarak şunu da söyleyeyim Cloud II takılıyken dışarıyı zor duyuyorsunuz. Sürekli insanlara "Ne, Ne dedin? Anlamadım?" Demekten pes ettim.)
Evet kulaklığı taktığın zaman dışarıyı duyamıyorsun ve ben bunu daha iyi bir şey diye düşünüyordum yoksa öyle değil mi?
Mesela daha iyi oyununa odaklanıyorsun, dışarıdaki sesler sana gelmiyor en basit örneğiyle
Ama önceki kulaklığımdan sonra bu kulaklıkta bu dediğinizi yaşamaya başladım ilk gününden beri
İkinci olarak HFRT bende de kapalı ve 7.1 özelliği her zaman kapalı olarak oynadım Valorant'ı zaten.
Ama onun dışında dediklerinizi pek anlamadım çünkü ben bu tür şeylere ilgisi olan ve bu tür şeylerde bilgisi olan birisi değilim. Bu yüzden çok yabancı geldi bana Dolby vsvs.
Sizin önerileriniz nelerdir? Valorant oynuyorum ses kasmam benim için önemli.
Emin olmadan bir öneri yapacağım.
Kendim deneyimlemedim.
Bütçeniz varsa buna bir bakabilirsiniz :
En ucuz Logitech G Pro X 7.1 981-000818 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G Pro X 7.1 981-000818 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.930,29 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu arkadaşımda vardı ve sesi çok gerçekçi geliyordu.
HyperX Cloud 2, yani bendeki bu kulaklığa göre çok daha iyi mikrofona sahipti.
Ayrıca ses kasma konusunda nasıl, sence iyi mi? vs diye konuştuğumda aşırı memnundu.
Ama ben eski zamanlarda 150 TL'ye aldığım rampage kulaklığımı, hyperx cloud 2'den daha iyi olduğunu düşünüyorum. O zamanlar HyperX Cloud 2 kulaklık ise 700 TL falandı.
Ve rampage kulaklığımda dışarıdaki sesleri duyabiliyordum yani örnek olarak arkadaşım ya da annem vsvs seslendiğinde.
Hatta kardeşim ben oyun oynarken izlediğinde oda sesleri alıyordu. Yani dışarıya ses veriyordu ve oda sanki oynuyormuş gibi hissediyordu. Bundan o yüzden memnun kalamadı.
Ama aksine dışarıdan gelen sesleri duymamak ve oyuna daha iyi odaklanmak ve dışarıdakilerin senin neler yaptığını duymaması normalde daha iyidir ama bizde öyle olmadı mesela.
Birazda alışkanlık meseleleri falanda var.
Yani belki de alıştığınız, şu an kullanmakta olduğunuz kulaklığı hiçbir şeye değişmek istemeyeceğinizi aldıktan sonra anlayacaksınız, bunu bilemem.