Cloud 2'nin kendi ses kartı var zaten eğer USB ile kullanacaksan, anakartlık bir şey yok.
Kulaklığı kullanmadım, bir bilgim yok. Bilen birisi yardımcı olabilir.Anladım peki Cloud Alpha bu anakartta nasıl performans verir yeterli olur mu?
Alınır tabii ki. Bir dönemlerin efsane kulaklığıdır hala kullanan kişi sayısı çok olduğuna eminim.Kulaklığı kullanmadım, bir bilgim yok. Bilen birisi yardımcı olabilir.
Alınır tabii ki. Bir dönemlerin efsane kulaklığıdır hala kullanan kişi sayısı çok olduğuna eminim.
Alpha daha iyi bir kulaklık. Oyuncu kulaklıkları aşağı yukarı bütün cihazlarla rahatlıkla beslenebilir. Ben olsam Alpha tercih ederim.Sizce Cloud II mi yoksa Cloud Alpha'yı mı tercih etmeliyim hangisinden daha iyi performans alırım.
Alpha daha iyi bir kulaklık. Oyuncu kulaklıkları aşağı yukarı bütün cihazlarla rahatlıkla beslenebilir. Ben olsam Alpha tercih ederim.
Alpha'yı kullanmadığım için kıyas yapamayacağım ama kullanıcı yorumları da iyiyse ben ikisini de gözüm kapalı alırım.Sizce Cloud II mi yoksa Cloud Alpha'yı mı tercih etmeliyim hangisinden daha iyi performans alırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.