Bunda ses kartı var mı? Özelliklerde göremedim. Hyper X Cloud modelinde var diye biliyorum. Ses kartı iyi olmayan anakartlar için önemli bir şey bu, o yüzden almayı düşünüyordum.XPG Precog gibi bir model alınabilirken tercih etmem.
![]()
Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - n11
Kablolu Kulaküstü Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Kablolu Kulaküstü Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Sadece bir kere kullandığım için detaylı bilgi veremem ama 2-3 saatten sonra benim kafamı terletmişti. Tabii sizin saçınız kısadır vs. onu ben bilemem ama saçınız uzunsa (bence) alınmaz.
Kim 2-3 saatten uzun bir süre kafasında kulaklık bırakır ki.Sadece bir kere kullandığım için detaylı bilgi veremem ama 2-3 saatten sonra benim kafamı terletmişti. Tabii sizin saçınız kısadır vs. onu ben bilemem ama saçınız uzunsa (bence) alınmaz.
O zaman kulak içine yönelebilirsiniz çünkü uzun kullanımda çok daha rahat olacaktır. Ben kulak içine geçtim, kafam rahat. (hem mecaz, hem gerçek olarakBaya uzunpeki SteelSeries Arctis 5 alınır mı?
Oyun oynarken insan zamanın farkına varmıyorKim 2-3 saatten uzun bir süre kafasında kulaklık bırakır ki.![]()
Hocam kulak içi sevmiyorum.O zaman kulak içine yönelebilirsiniz çünkü uzun kullanımda çok daha rahat olacaktır. Ben kulak içine geçtim, kafam rahat. (hem mecaz, hem gerçek olarak)
Oyun oynarken insan zamanın farkına varmıyor![]()
Kim 2-3 saatten uzun bir süre kafasında kulaklık bırakır ki..
Ses kartını bırak bunda direkt amfi denebilirBunda ses kartı var mı? Özelliklerde göremedim. Hyper X Cloud modelinde var diye biliyorum. Ses kartı iyi olmayan anakartlar için önemli bir şey bu, o yüzden almayı düşünüyordum.
içinden kumaş gibi materyale sahip bir kulakcık (Türkçesini bilmiyorum) çıkıyor diye biliyorum, onu hiç denediniz mi?Sadece bir kere kullandığım için detaylı bilgi veremem ama 2-3 saatten sonra benim kafamı terletmişti. Tabii sizin saçınız kısadır vs. onu ben bilemem ama saçınız uzunsa (bence) alınmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.