HyperX Cloud II Core Wireless alınır mı?

Haziran gibi 3200 liraya almışım 1 yıl ekstra garanti ile. butcen artarsa v2 hyperspeed alabilirsin.

Şu an 3500 bandında sizce değer mi? İyi aksamlar.

Arkadaşımdan aldığım bilgileri size aktarayım o da alalı 1 ay olmuş. Mikrofon kalitesi açıkçası çok iyi değil ya da ben kötü duyuyorum. Bu konuyu açtıktan kısa süre sonra o yüzden Cloud 3 s aldım, ayrıyeten bir keresinde ses az geliyor gibi bir şey dediydi bu yüzden FX sound kullandığını söylemişti.

Arkadaşımdan aldığım bilgileri size aktarayım o da alalı 1 ay olmuş. Mikrofon kalitesi açıkçası çok iyi değil ya da ben kötü duyuyorum. Bu konuyu açtıktan kısa süre sonra o yüzden Cloud 3 s aldım, ayrıyeten bir keresinde ses az geliyor gibi bir şey dediydi bu yüzden FX sound kullandığını söylemişti.

Mikrofonu Cloud 3'ten kötü, bu fiyat bandına göre yeterli iletişim için gayet net ses sunuyor mikrofon konusunda. Ses olarak son seste diger kulaklıklara göre az ses geliyor o doğru.

Abiler güncel olarak Rampage X horse kullanıyorum HyperX Cloud 2 Core Wireless alırsam pişman olmam gibi bence son yorumunuzu alabilir miyim?

Alırsan illaha ki yükselme yaşarsın. Bütçen artar mı 4100 civarına?

Öneriniz icin sağ olun hocam ama kafamı karıştıran bir durum var kulaklığı satan mağazalar arasındaki fiyat farkı, vatan da 9K iken Amazon'da 4K biraz kafam karıştı ama değerlendireceğim.

@258noisee Kar marjı farkı var. Apple ürünleri Apple'da pahalıyken MediaMarkt'ta ucuz öyle düşün örnek veriyorum. Teknorya güvenilir Razer'ın Türkiye distribütörü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı