HyperX Cloud II kulaklıktan radyo sesi geliyor

NADASTV

Decapat
Herkese merhaba, yeni evime taşındım bilgisayarımı falan kurdum ve HyperX Cloud 2 kulaklığımı taktığımda dipten garip sesleri geldiğini fark ettim. Uzun uğraşlar sonucu kulaklığımın evimin yanındaki radyo kulesinden gelen radyo sinyallerini yakaladığını fark ettim. Çünkü bildiğiniz çok dikkatli dinlerseniz radyo olduğu anlaşılır sesler geliyor. Siz sormadan söyleyelim hiçbir bileşende bir arıza yok çünkü bu eve taşınmadan önce her şeyim gayet normal çalışıyordu. Her türlü kombinasyonları denedim hiçbir parçada tek başına bir sorun yok. HyperX kulaklığı ses kartını çıkarıp 3.5 mm jak ile bağladım sorun yok. Ses kartını başka bir kulaklığa bağladım sorun yok. (Yani tek başına ses kartında da bir sorun yok.) Yabancı forumlarda kablonun alıcı görevi görüp sinyalleri yakalayabileceğini yazmışlar bu yüzden ses kartının kablosunu sarıp taktım bilgisayara ses azaldı ancak hala duyuluyor. Yardımlarınızı bekliyorum iyi sosyaller.

Berkay.

Çok ilginçmiş. Takipçisi olucam konunun

Baz istasyonunun yanındasın ve kablon anten görevi görüp radyo sinyallerini yakalıyor gibi görünüyor. Yani eğer diğer kablolu kulaklıkları da denediğinde aynı sorunu yapıyorsa kabloyu alüminyum folyo ile sarman dışında bir çözüm gelmiyor aklıma :D

Kablosuz Bluetooth bir kulaklık almayı düşünebilirsin.

Baz istasyonunun yanındasın ve kablon anten görevi görüp radyo sinyallerini yakalıyor gibi görünüyor. Yani eğer diğer kablolu kulaklıkları da denediğinde aynı sorunu yapıyorsa kabloyu alüminyum folyo ile sarman dışında bir çözüm gelmiyor aklıma :D

Kablosuz Bluetooth bir kulaklık almayı düşünebilirsin.
Başka kulaklığı taktığım zaman herhangi bir sorun olmuyor

Herkese merhaba, yeni evime taşındım bilgisayarımı falan kurdum ve HyperX Cloud 2 kulaklığımı taktığımda dipten garip sesleri geldiğini fark ettim. Uzun uğraşlar sonucu kulaklığımın evimin yanındaki radyo kulesinden gelen radyo sinyallerini yakaladığını fark ettim. Çünkü bildiğiniz çok dikkatli dinlerseniz radyo olduğu anlaşılır sesler geliyor. Siz sormadan söyleyelim hiçbir bileşende bir arıza yok çünkü bu eve taşınmadan önce her şeyim gayet normal çalışıyordu. Her türlü kombinasyonları denedim hiçbir parçada tek başına bir sorun yok. HyperX kulaklığı ses kartını çıkarıp 3.5 mm jak ile bağladım sorun yok. Ses kartını başka bir kulaklığa bağladım sorun yok. (Yani tek başına ses kartında da bir sorun yok.) Yabancı forumlarda kablonun alıcı görevi görüp sinyalleri yakalayabileceğini yazmışlar bu yüzden ses kartının kablosunu sarıp taktım bilgisayara ses azaldı ancak hala duyuluyor. Yardımlarınızı bekliyorum iyi Sosyaller.

Berkay.

Radyo sinyali alması ilginç. Özel konumdaysanız böcek kontrolü yaptırınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı