HyperX Cloud II Nasıl?

DeepBluee3

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar şu anda kullandığım kulaklık olan Logitech G35'den ciddi derece rahatsız olmaya başladım ve artık oyunlarda özellikle çok fazla oynadığım PUBG'de ayak seslerini vermede ciddi derecede yetersiz olduğunu gördüm veya bana öyle geliyor. İzlediğim çoğu yayıncıda Hyper-X Cloud II görüyorum. Bu kulaklık muadillerinden çok mu, üstün ki bu kadar çok tercih ediliyor. Sizce alacağım sonuç verdiğim paraya değer mi? Siz olsanız alır mıydınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar şu anda kullandığım kulaklık olan Logitech G35'den ciddi derece rahatsız olmaya başladım ve artık oyunlarda özellikle çok fazla oynadığım PUBG'de ayak seslerini vermede ciddi derecede yetersiz olduğunu gördüm veya bana öyle geliyor. İzlediğim çoğu yayıncıda Hyper-X Cloud II görüyorum. Bu kulaklık muadillerinden çok mu, üstün ki bu kadar çok tercih ediliyor. Sizce alacağım sonuç verdiğim paraya değer mi? Siz olsanız alır mıydınız?
Cloud Alpha iyidir. Cloud 2'nin güncellenmiş daha iyi halidir ve ses kartı yoktur. Anarkartınızın ses kartı yeterlidir Alpha için.

Cloud II alphayı almak istiyorum ama harici ses kartım olmadığı için şuan anakartın ses yongasıyla ne kadar verimli olur bilmiyorum.
Sanırım aklımdaki soruları biraz daha netleştirinceye kadar bekleyeceğim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı