Hocam bende bunu düşünüyordumda biraz araştırdım e sporcuların tercihi Cloud 2 olmuş bende direk aldım eğer Online FPS oyunu oynuyorsanız CS:GO vs direk Cloud 2 alın bence.
Hocam bende bunu düşünüyordumda biraz araştırdım e sporcuların tercihi Cloud 2 olmuş bende direk aldım eğer Online FPS oyunu oynuyorsanız CS:GO vs direk Cloud 2 alın bence.
Oda çok güzel diğer kulaklıklar ile karşılaştırılamaz bir deneyim sunar hocam gsp 300'den bile daha iyidir o fiyat bareminde hala diyorum Cloud serisini inşallah bir kulaklık çıkar daha iyisini sunar gerekirse 3500 TL indirimli fiyatı olsun yine alırım ama yok
Oda çok güzel diğer kulaklıklar ile karşılaştırılamaz bir deneyim sunar hocam gsp 300'den bile daha iyidir o fiyat bareminde hala diyorum Cloud serisini inşallah bir kulaklık çıkar daha iyisini sunar gerekirse 3500 TL indirimli fiyatı olsun yine alırım ama yok
Amazon'a bizzat yazdım konuştum müşteri hizmetleriyle ses kartı olayını çünkü rastgele gönderiyorlar bazılarına ses kartlı veya ses kartsız. Ses kartlı gönderin dedim ilgileneceğiz dediler bakalım işe yarayacak mı.
Oda çok güzel diğer kulaklıklar ile karşılaştırılamaz bir deneyim sunar hocam gsp 300'den bile daha iyidir o fiyat bareminde hala diyorum Cloud serisini inşallah bir kulaklık çıkar daha iyisini sunar gerekirse 3500 TL indirimli fiyatı olsun yine alırım ama yok.