Elektronik HyperX Cloud II Prime özel 1839 TL

Cloud 2'yi almayı düşünmüştüm ama kronik dip ses sorunu varmış son üretilen modellerde o yüzden vazgeçip Cloud Core modelini aldım daha düşük fiyata.

Oda çok güzel diğer kulaklıklar ile karşılaştırılamaz bir deneyim sunar hocam gsp 300'den bile daha iyidir o fiyat bareminde hala diyorum Cloud serisini inşallah bir kulaklık çıkar daha iyisini sunar gerekirse 3500 TL indirimli fiyatı olsun yine alırım ama yok

Oda çok güzel diğer kulaklıklar ile karşılaştırılamaz bir deneyim sunar hocam gsp 300'den bile daha iyidir o fiyat bareminde hala diyorum Cloud serisini inşallah bir kulaklık çıkar daha iyisini sunar gerekirse 3500 TL indirimli fiyatı olsun yine alırım ama yok
Amazon'a bizzat yazdım konuştum müşteri hizmetleriyle ses kartı olayını çünkü rastgele gönderiyorlar bazılarına ses kartlı veya ses kartsız. Ses kartlı gönderin dedim ilgileneceğiz dediler bakalım işe yarayacak mı.

Cloud 2'yi almayı düşünmüştüm ama kronik dip ses sorunu varmış son üretilen modellerde o yüzden vazgeçip Cloud Core modelini aldım daha düşük fiyata.

Hepsinde öyle bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Oda çok güzel diğer kulaklıklar ile karşılaştırılamaz bir deneyim sunar hocam gsp 300'den bile daha iyidir o fiyat bareminde hala diyorum Cloud serisini inşallah bir kulaklık çıkar daha iyisini sunar gerekirse 3500 TL indirimli fiyatı olsun yine alırım ama yok.

Öyle değil mi hocam ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı