Sürücü büyüklüğüne bakma, bass dışında neredeyse hiçbir şeye etki etmiyor. Yazın 4-3 saat kullandıktan sonra terleme oluştu ama aşırı denilecek kadar değil.MH752'yi inceledim. Sadece protein deri pedler ile geliyor olması bende soru işareti bırakıyor. Kışın sorun değil ama yazın 1-2 saat kullanımdan sonra o materyalin beni rahatsız edeceğini düşünüyorum. Teknik açıdan bakınca da genel olarak bu modeller 50 mm sürücü kullanıyorken CM 40 mm tercih etmiş.
İlk defa duydum bu modeli. Araştıracağım.Sürücü büyüklüğüne bakma, bass dışında neredeyse hiçbir şeye etki etmiyor. Yazın 4-3 saat kullandıktan sonra terleme oluştu ama aşırı denilecek kadar değil.
Takstar Pro 82'nin rebrandi, araştırabilirsin.
Bu kulaklığın yanında ki bass odaları için yapılmış kapaklar faydalı mı? 7.1 Surround deneyimi nasıl? Oyunlarda iyidir ama müzik ve filmlerde nasıl?Alpha S kullanıyorum. Altı aydır. Memnun kaldım. Yedek pedleri kadife değil. Kumaş. Çok iyi. Serinlik hissi veriyor. Bir iki saat bile çok yazın sıcaklarını bir düşün. Yarım saat olmadan terletiyor. Kumaşı taktım. O çok rahat. Onda da terleme oluyor ama 2 saat sonra ama diğerlerindeki mesele terletmesi değil. Hepsi terletir. Kumaş olan Alpha S’teki yakmıyor. Güzel tarafı yakmaması.
Ses kartından da memnunum. Malzeme kalitesi çok iyi.
Alpha S’in empedans değeri CM’den daha yüksek biri 26 diğeri 60. Frekans aralığı da daha iyi hem mikrofonda hem kulaklıkta. Ayrıca bunlar önemsiz diyen de olabilir. Zevk meselesi CM’nin tasarımı çok çirkin bence. Beğenen de var tabi doğal olarak.
Bu kulaklığın yanında ki bass odaları için yapılmış kapaklar faydalı mı? 7.1 Surround deneyimi nasıl? Oyunlarda iyidir ama müzik ve filmlerde nasıl?
Empedans değeri yüksek olması aslında kötü. Onu besleyemeyecek bir cihazda kullanırsanız dandik bu imajı yaratabilir. Mobil cihazda ve PC de analog olarak kullandınız mı hiç? Analog olarak kullanımda nasıl değerlendirirsiniz?
Kullanıcı bulmuşken sorayım hepsini
Analog girişten kastım 3.5 mm ile doğrudan ses kartı kullanmadan olan performansı nasıl?
- Bass odaları kapakları faydalı. Ancak büyük bir fark yaratmıyor. Genel olarak bassları güzel.
- 7.1 Çok güzel. Gerçek 7.1 olmadığı için sanal 7.1 var. Sanal kadar güzel. Pek kullanmıyorum onu.
- Müzik dinlemiyorum onunla. Dinlenir ama kötü değil. Filmleri de kulaklıkla izlemiyorum. Sadece oyunlarda kullanıyorum.
- Empedans değeri yüksek olması kötü değil. Güç direnci yüksek her cihaza bağlanabileceğini gösterir. düşüğe bağladığınızda kötü sonuç verir değil onu da kapsar diye düşünebilirsiniz.
- Analog'tan kastınız nedir? Zaten dijital bir kulaklık değil bu. Spdf giriş-çıkışı yok. 7.1 dışındaki deneyimi soruyorsanız. Bence muazzam.
- Özellikle Dolby desteği çok iyi iş çıkarıyor.
Anakartınızın ses yongasıyla da ilgili bir durum bu tabi. Anakartımın Dolby Atmos desteği var. O yüzden hem ses kartıyla hem de ses kartı olmadan, aynı güzellikte sonuç alıyorum. İkisi de muazzam. Ses kartında takılı kullanıyorum daha çok. Bir nevi uzatma kablosu işlevi de görüyor çünkü.Analog girişten kastım 3.5 mm ile doğrudan ses kartı kullanmadan olan performansı nasıl?