Merhabalar 3 adet kulaklık deneyimim var bunlar Gamepower Luna 7.1, Cloud 2, ve Logitech G Pro X. Tecrübeme göre Lunanın 7.1 sistemi DTS ve Dolby den daha doğal ve iyi ses yüksekliğide her ikisinden çok daha iyi ama konfor sıfır çok rahatsız bir kulaklık ona rağmen oyunlarda takıp kullandığım kulaklık hala Gamepower Luna. Cloud 2 ye gelirsek iyi derecede reklamı yapılmış bütün yayıncılara sponsor olarak bedava dağıtılmış bir kulaklık ses şiddeti ve ses kalitesi güzel konforu güzel ama 7.1 özelliği neredeyse vasat ses kartı çok kötü eğer bu yönde bir deneyim yaşama niyetindeyseniz Cloud 2 den uzak durun. Logitech G Pro X için söyleyeceklerim kaliteli bir kulaklık mikrofon konfor ses kalitesi muazzam ancak ses seviyesi o kadar düşük ki herşeyi fulllediğin zaman bile seni tatmin etmeyebilir ki beni etmiyor o yüzden kullanamadım. Alpha S için güzel diyorlar deneyimlemedim ama 2 arkadaşımda var çok övüyorlar. Kulaklık işi biraz değişik birisinin bayıldığını diğeri beğenmiyor bir yerde deneme şansın varsa deneyerek alman en güzeli.