HyperX Cloud II vs HyperX Cloud Core Wireless DTS

LaTokyo

Hectopat
Merhaba. Çoğunlukla Valorant, Rust, Rainbow Six: Siege, CS:GO, PUBG tarzı FPS oyunlar oynamaktayım. Çok fazla müzik dinlemesem de arada sırada dinliyorum. Gaming kulaklık almak istiyorum. HyperX Cloud II ve HyperX Cloud Core Wireless DTS arasında kaldım. Anakartım "Gigabyte B450M S2H v2". Hangisini almalıyım? Bunlar arasındaki fark nedir?

Bende 2'si arasında kaldım. Bir de Logitech G435 merakla bekliyorum yorumları.

Bende 2'si arasında kaldım. Bir de Logitech G435 merakla bekliyorum yorumları.

@AyKsOguzhan hocam bende aslında bu üçü arasında kalmıştım fakat Logitech G435'i eledim. Çünkü çok fazla şu yorumu gördüm: "çok fazla oyun oynayan biri değilseniz, kablosuz olsun istiyorsanız ve mikrofon konusunda fazla beklentiniz yoksa bu kulaklık tercihiniz olmalı.". Fakat ben çok fazla oyun oynayan biri olduğum için ve mikrofonda benim için önemli olduğu için onu eledim ve HyperX Cloud II ve HyperX Cloud Core Wireless DTS arasında kaldım.

Logitech G435 hakkında detaylı bir inceleme alıntısı:

G435'i mikrofon kötü olduğu için bende saldım gibi.

Vallahi ben çok kararsız bir insanım inşallah karar verebilirim

İkisi de alınmaz, Cloud 2 çok eski ve dip ses sorunu olan bir kulaklık bütçe varsa BlackShark V2 alın. Benzer konuda yapılan yorumları da görebilirsiniz HyperX Cloud II Gaming alınır mı?

Bütçe o kadar yok maalesef.

İkisi de alınmaz, Cloud 2 çok eski ve dip ses sorunu olan bir kulaklık bütçe varsa BlackShark V2 alın. Benzer konuda yapılan yorumları da görebilirsiniz HyperX Cloud II Gaming alınır mı?

Logitech G435 düşünüyordum ama Mic kalitesi kötü diyorlar onada ne alacağız ben anlamadım birileri çok öerken birileri çok gömüyor önerdiklerimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…