HyperX Cloud II vs Logitech G PRO X vs Rampage Fury X 7.1

Bütçe
1200 1300

forzen

Hectopat
Daha fazla  
Bu fiyat aralığında özellikle Gaming için iyi kablosuz kulaklık yok attığın ikisi arasında bence Pro X daha güncel, kendine ait ekolayzer ayarı yapabileceğin bir uygulaması var ve çok iyi bir mikrofona sahip olduğu için bir adım önde. Ancak attığın Pro X linkinde 500₺ gümrük ücreti de var Total fiyatı 1800 civarına çıkıyor yani kulaklığın.

Bu fiyat aralığında özellikle Gaming için iyi kablosuz kulaklık yok attığın ikisi arasında bence Pro X daha güncel, kendine ait ekolayzer ayarı yapabileceğin bir uygulaması var ve çok iyi bir mikrofona sahip olduğu için bir adım önde. Ancak attığın Pro X linkinde 500₺ gümrük ücreti de var Total fiyatı 1800 civarına çıkıyor yani kulaklığın.
Peki bu kulaklık alınır mı?

Bu fiyat için iyi bir kulaklık değil bence.

Buna bakabilirsiniz bu fiyat aralığında alınabilecek bir kulaklık.
Şahsen ben Cloud ll, blackshark V2 ve Pro X arasında kalmıştım yaklaşık 2-3 ay önce aldım o zaman fiyatlar sırasıyla 1000-900-1250 idi ben tercihimi Pro xden yana kullandım gayet memnunum özellikle mikrofonu ve Logitech'in kulaklık için tasarladığı uygulama çok güzel. Ancak şu an 2000₺ civarında geziyor ve sizin bütçeniz için blackshark daha uygun olur gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı