HyperX Cloud II vs. Rampage Fury X Wireless

Kerem Özkan

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Kablosuz her türlü cihaz daha kolay kullanım sağlar. Ancak dediğiniz gibi ses performansı olarak Cloud 2 gerçekten çok başarılı bir kulaklık. Rahatlık açısından kablosuz kesinlikle daha rahat olacaktır fakat bana kalırsa madem para veriyorsunuz kulaklarınız da bayram etsin.

Gerçekten inanılmaz güzelmiş ben Fury X'in tasarımını beğenmiyordum ve Rampage'e biraz güvenmiyordum fakat hem kablosuz, hem HyperX (sonuçta HyperX'in belli bir kalite standartı var ve Rampage'den iyi olduğu aşikar), hem de tasarımı çok hoş (en nefret ettiğim renk yeşil. D). Teşekkürler tavsiyeniz için.

Gerçekten inanılmaz güzelmiş ben Fury X'in tasarımını beğenmiyordum ve Rampage'e biraz güvenmiyordum fakat hem kablosuz, hem HyperX (sonuçta HyperX'in belli bir kalite standartı var ve Rampage'den iyi olduğu aşikar), hem de tasarımı çok hoş (en nefret ettiğim renk yeşil. D). Teşekkürler tavsiyeniz için.
HyperX Cloud Core Wireless (DTS) ürününü aldınız mı yorumlarınız nasıl.
ben adam gibi bir kulaklık bulamadım 800 tl drop plus a vermektense 1000 TL ye HyperX Cloud Core Wireless (DTS) i almayı düşünüyorum ama halen kararsızım.
Sonuçta pili ölünce usb ile kullanılmıyormuş + yazılım desteğide yokmuş.
Bu nedenle kararsızım.

HyperX Cloud Core Wireless (DTS) ürününü aldınız mı yorumlarınız nasıl.
Ben adam gibi bir kulaklık bulamadım 800 TL drop Plus'a vermektense 1000 TL'ye HyperX Cloud Core Wireless (DTS) i almayı düşünüyorum ama halen kararsızım.
Sonuçta pili ölünce USB ile kullanılmıyormuş + yazılım desteğide yokmuş.
Bu nedenle kararsızım.

10 gün geçmiş üzerinden kusura bakmayın. Ben kulaklıktan bayağı memnunum şarjı çok iyi gidiyor ayrıca sesi iyi veriyor kablolu kullanma konusunda da Type-C girişi var USB yerine Type-C'ye takarak kullanabilirsiniz.

10 gün geçmiş üzerinden kusura bakmayın. Ben kulaklıktan bayağı memnunum şarjı çok iyi gidiyor ayrıca sesi iyi veriyor kablolu kullanma konusunda da Type-C girişi var USB yerine Type-C'ye takarak kullanabilirsiniz.

Teşekkürler bende HyperX Cloud Core Wireless (DTS) yi aldım, kulaklık yakın zamanda elime geçti ama kablolu kullanmayı denemedim açıkçası şarj kablosu çok kısa :)
Ses kalitesi güzel sesleri net veriyor, basslar daha iyi olabilirmiş ama o da normal,
Bir tek eksisi sanırım yazılım desteği olmaması DTS desteği ile durumu kurtarıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı