AAA oyun tavsiyesi

Bütçe
Farketmez
  • The Witcher 3
  • Red Dead Redemption 2
  • Marvel's Spider-Man 2
  • Kingdom Come: Deliverance 2
  • Detroit: Become Human
  • The Last of Us Part 1 ve Part 2
  • Devil May Cry 5
  • Days Gone
  • NieR: Automata
  • No Man's Sky

3A ve 3A sayılabilecek oyunları yazdım.

3A oyun değil de farklı tarzda oyun isterseniz:

• Leila
  • Dome Keeper
  • WanderStop
  • The Walking Dead tüm sezonlar
  • Road 96
  • Valiant Hearts: The Great War
  • Routine
  • Wiewfinder

Sağolun, RDR serisinde ilk 1. oyununu oynayayım değil mi?
Eğer hikâye gidişatına önem veriyorsanız bence 2. oyundan başlayın hocam. RDR 2 hikayesi RDR 1'in öncesini anlatıyor.

@Itechin.g hocamın da dediği de olur .Size kalmış bir şey. Çok bir şey fark etmiyor. Ama 1. oyunun eskiliğine alışırsanız 2. oyunda sıkıntı yaşamazsınız, o kısma katılıyorum.

Kingdom Come: Deliverance 2 kesin oynayın hocam. RDR 2 de öneririm kesin oynayın diyebileceğim. Son olarak da Resident Evil serisine pek alışık değilseniz village ile başlayabilirsiniz o kadar korkunç bir oyun değil. Güzel oyundur o da.

Ben KCD 1'i bitirdim 2 gün önce dün KCD 2'ye başladım, daha rahat oynamak için KCD 2 öneririm 1 combatı alışması zor ve NPC'ler fazla gerçekçi hiç acımadan 4 kişi üstüne çullanıyorlar. Hikaye için başta 1.si oynanır tabi yada daha iyi combat için. 2nin optimizasyonu harika ben 3060ımla medium ayarlarda 90-100 fps görüyorum sabit.

Eğer hikâye gidişatına önem veriyorsanız bence 2. oyundan başlayın hocam. RDR 2 hikayesi RDR 1'in öncesini anlatıyor.

@Itechin.g hocamın da dediği de olur .Size kalmış bir şey. Çok bir şey fark etmiyor. Ama 1. oyunun eskiliğine alışırsanız 2. oyunda sıkıntı yaşamazsınız, o kısma katılıyorum.
Ben de RDR 2'nin daha önce oynanmasını öneririm. Hikaye akışına göre oynamak daha mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı