HyperX Cloud II vs Razer BlackShark V2

V2 kullanıyorum, fazlasıyla başarılı ve kaliteli ses veriyor. Cloud 2 çok çok eski olduğu için ben V2'ye yöneldim, size de bu yönde tavsiye ederim.

Cloud II mükemmel ancak bir süre sonra plastik kısımları yapış yapış oluyor klasik mat malzemenin dezavantajı bu. Diğer modeli bilmiyorum ama Cloud II'yi göün kapalı alabilirsin.

Ben de Blackshark V2 alacağım amazondan fakat x modeli gelebilir diye tırsıyorum. Başlıkta V2 yazıyor ama fiyatı ve renk seçeneğinde x yazması beni işkillendiriyor.

Ben de Blackshark V2 alacağım amazondan fakat x modeli gelebilir diye tırsıyorum. Başlıkta V2 yazıyor ama fiyatı ve renk seçeneğinde x yazması beni işkillendiriyor.
Amazon'daki başlıkta USB + Mic Enhancer 7.1 diye belirtilmişse sorun olmaz bence.

Razer daha iyi. Özellikle tiz performansı çok daha iyi. Valorant gibi oyunlarda ayak sesi duymakta daha etkili olur.

Screenshot_1.jpg

Merhaba 1500 TL'ye kadar bütçem var ikisi arasında kaldım. Varsa başka öneriniz çok iyi olur.

Hangisini almalıyım genellikle Valorant oynuyorum.

Corsair void elite alabilirsin. O da Razer gibi iyi bir kulaklık oyunlarda.

Ayrıca yanlış ürün gelirse Amazon sorun çıkartmıyor. Geri alır ürünü büyük ihtimal.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı