Razer BlackShark V2 X vs HyperX Cloud II

Beyazı alayım o zaman hocam. Size çok teşekkür ediyorum, ilk beyaz renk ekipman deneyimimde umarm sorun yaşamam.
Asıl ben teşekkür ederim hocam ne demek, rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun kulaklığınız. Bu arada kulaklık geldiğinde içerisinden herhangi bir 7.1 aktivasyon kodu gelmiyor bilginiz olsun. Razerin sitesinden kulaklığı Razerin sitesine kayıt yapıyorsunuz. Adres bilgileriniz ile kulaklığı aldığınıza dair bir kanıt istiyor. Kargoda kulaklığın yanında E-Arşiv bilgisini verirler muhtemelen. Onun fotoğrafını çekip Razerin sitesine yüklüyorsunuz. Gönderdikten sonra E-Postanıza kod geliyor. Bilginiz olsun.

Asıl ben teşekkür ederim hocam ne demek, rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun kulaklığınız. Bu arada kulaklık geldiğinde içerisinden herhangi bir 7.1 aktivasyon kodu gelmiyor bilginiz olsun. Razer'in sitesinden kulaklığı Razer'in sitesine kayıt yapıyorsunuz. Adres bilgileriniz ile kulaklığı aldığınıza dair bir kanıt istiyor. Kargoda kulaklığın yanında e-arşiv bilgisini verirler muhtemelen. Onun fotoğrafını çekip Razer'in sitesine yüklüyorsunuz. Gönderdikten sonra e-postanıza kod geliyor. Bilginiz olsun.

Çok teşekkür ediyorum. Bilgi için ayrıyeten minnettarım size.

Hocam tekrardan selamlar bir sorum olacaktı.
Blacshark v2X, Razer'ın ekipman yazılımı olan Razer Synapse'yi destekliyor mu? İndirmeye gerek var mıdır bunu?
Bir de ses kartsız kullanmak çok mu kötü olur?
Hocam merhaba. Kulaklığı satın aldım ve yaklaşık bir ay oldu, Razer Blackshark V2X modeli. Şu anki kulaklığınız nedir bilmiyorum fakat ben gayet memnunum. Hatırladığım kadarıyla 1800 civarlarındaydı bu kulaklık. Fps oyunlarında da herhangi bir sıkıntı yaşamadım ben. Performansı gayet yeterli benim için. Ama derseniz benim içim rahat etmiyor Amazonda Ugrenn markasının 380₺ civarına satılan bir ses kartı var onu alabilirsinniz. Synapse kısmına gelirsek bende kulaklıktaki ses ayarlarına bakmak düzenlemek için indirdim uğraştım o uygulamanın farklı sürümleri ile fakat, sonuç vermedi yani bağlanamadım. Anladığım kadarıyla kulaklığı USB olarak göstermek gerekiyormuş bilgisayara, öyle görüyormuş. Ben herhangi bir ayar yapmadan kullanıyorum şuan da memnunum. Şahsen dedikleri kadar kötü değil ya da direkt olarak kötü değil. İsterseniz ilk kulaklığı sipariş verip ardından test edip ses kalitesini beğenmezseniz (Ben öyle birşey olacağını sanmıyorum eğer çok yüksek segment bir kulaklıktan geçiş yapmayacaksanız.) ses kartı alırsınız ve öyle kullanırsınız. Eğer alacaksanız size de hatırlatmak isterim bu konuda bulamayanlar olmuş anladığım kadarıyla, 7.1'i aktif etmek için kutudan herhangi birşey çıkmıyor. Siz Razer'in sitesine girip orada kulaklığı kayıt ediyorsunuz ve sizden aldığınıza dair kanıt, adres istiyor ve fotoğraf eklemeniz gerekli. Ürün geldiğinde kutudan E-Arşiv faturası çıkacaktır muhtemelen; onun fotoğrafını çekip atarsanız kabul olacaktır ve kayıt olduğunuz E-Posta adresine 7.1 aktifleştirme kodu gelecektir.

Hocam merhaba. Kulaklığı satın aldım ve yaklaşık bir ay oldu, Razer BlackShark v2X modeli. Şu anki kulaklığınız nedir bilmiyorum fakat ben gayet memnunum. Hatırladığım kadarıyla 1800 civarlarındaydı bu kulaklık. FPS oyunlarında da herhangi bir sıkıntı yaşamadım ben. Performansı gayet yeterli benim için. Ama derseniz benim içim rahat etmiyor Amazon'da ugrenn markasının 380₺ civarına satılan bir ses kartı var onu alabilirsinniz. Synapse kısmına gelirsek bende kulaklıktaki ses ayarlarına bakmak düzenlemek için indirdim uğraştım o uygulamanın farklı sürümleri ile fakat, sonuç vermedi yani bağlanamadım. Anladığım kadarıyla kulaklığı USB olarak göstermek gerekiyormuş bilgisayara, öyle görüyormuş. Ben herhangi bir ayar yapmadan kullanıyorum şu an da memnunum. Şahsen dedikleri kadar kötü değil ya da direkt olarak kötü değil. İsterseniz ilk kulaklığı sipariş verip ardından test edip ses kalitesini beğenmezseniz (ben öyle bir şey olacağını sanmıyorum eğer çok yüksek segment bir kulaklıktan geçiş yapmayacaksanız.) Ses kartı alırsınız ve öyle kullanırsınız. Eğer alacaksanız size de hatırlatmak isterim bu konuda bulamayanlar olmuş anladığım kadarıyla, 7.1'i aktif etmek için kutudan herhangi bir şey çıkmıyor. Siz Razer'in sitesine girip orada kulaklığı kayıt ediyorsunuz ve sizden aldığınıza dair kanıt, adres istiyor ve fotoğraf eklemeniz gerekli. Ürün geldiğinde kutudan e-arşiv faturası çıkacaktır muhtemelen; onun fotoğrafını çekip atarsanız kabul olacaktır ve kayıt olduğunuz e-posta adresine 7.1 aktifleştirme kodu gelecektir.

Hocam ben Gamepower Magnus V2 modelinden geçiş yapacağım bu kulaklığa. Forumlarda Cloud 2'nin göğe çıkarılmasından dolayı acaba hata mı yaptım diye düşündüm ancak oyun ses kalitesinin çok iyi olduğu söylenince bu algım kırıldı biraz.
Razer uygulamasına(Synapse) gerek yok diyorsanız sadece 7.1'i indirmem yeterli olacaktır o halde.
Ses kartsız da iyi diyorsanız gerek yoktur. Şu an elimde bilgisayar yok, geldiği gibi telefondan testini yapacağım. Biraz fazla heyecanlıyım.

Hocam ben Gamepower Magnus V2 modelinden geçiş yapacağım bu kulaklığa. Forumlarda Cloud 2'nin göğe çıkarılmasından dolayı acaba hata mı yaptım diye düşündüm ancak oyun ses kalitesinin çok iyi olduğu söylenince bu algım kırıldı biraz.
Razer uygulamasına(Synapse) gerek yok diyorsanız sadece 7.1'i indirmem yeterli olacaktır o halde.
Ses kartsız da iyi diyorsanız gerek yoktur. Şu an elimde bilgisayar yok, geldiği gibi telefondan testini yapacağım. Biraz fazla heyecanlıyım.
Hayırlı olsun hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı