HyperX Cloud II Wireless alınır mı?

dedx

Centipat
Daha fazla  
İlk G435 lightspeed almayı düşünmüştüm ama mikrofon gibi problemleri yüzünden vazgeçtim. Cloud 2 Wireless şu anlık gözüme iyi geldi. Sizce alınır mı?

Şuan kullanıyorum ve memnun sayılırım. Yazılımında equalizer olmadığı içim ayrı bir program indirip ayarlarını yapmıştım. Bundan önce kablolusunu kullanıyordum ses seviyesi baya az gelmişti kabloluya nazaren ondan dolayı ayrı bir equalizer programı yükledim. Bir de kronik plastik çatlama sıkıntısı var bu çatlaklar ileride parçanın kırılmasına yol açabiliyor değiştirmesi biraz sıkıntı bir parça, bende kılcal çatlaklar oluşmuş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaş aynı fiyata steelseries kulaklık almıştı geçen deneme fırsatı buldum o da alınabilir, ama modelini unuttum.

indir.jpeg

Çatlaklar bu parçada oluyor

Son düzenleme:
Şu an kullanıyorum ve memnun sayılırım. Yazılımında equalizer olmadığı içim ayrı bir program indirip ayarlarını yapmıştım. Bundan önce kablolusunu kullanıyordum ses seviyesi bayağı az gelmişti kabloluya nazaren ondan dolayı ayrı bir equalizer programı yükledim. Bir de kronik plastik çatlama sıkıntısı var bu çatlaklar ileride parçanın kırılmasına yol açabiliyor değiştirmesi biraz sıkıntı bir parça, bende kılcal çatlaklar oluşmuş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaş aynı fiyata SteelSeries kulaklık almıştı geçen deneme fırsatı buldum o da alınabilir, ama modelini unuttum.

Eki Görüntüle 2335184
Çatlaklar bu parçada oluyor

Ne kadar sürede oldu bu çatlak

Resim bana ait değil. Bendeki çatlaklar bu resimdekine göre çok çok daha küçük benimkiler 2 seneden sonraya olmaya başladı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı