HyperX Cloud III alınır mı?

ArslanAkbey

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar FACEIT 10 level seviyesinde CS2 oynuyorum ve amacım daha da ileriye gitmek ancak kulakligim yetersiz gelmeye başladığı için kulaklık arıyorum, Cloud 3 alınır mı? Veyahut 2900 3000 TL bandında hangi kulaklığı almalıyım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel model tercih edebilirsiniz uzun süre Cloud 2 kullandım bu daha iyisi kolay kolay üzmez.

Herkesin kendisine göre bir ses seviyesi vardır tabi. Ben de o muhabbeti duyarak aldım ama gayet yeterli bir ses seviyesi var. DTS açınca daha tok geliyor ses bence. Tanıdığın birinde veya deneyebilecegin yer varsa dene almadan, alırsan hoşuna gitmezse eğer iade edersin. Ama o fiyat bandında daha kaliteli bulamazsın diye düşünüyorum.

Herkesin kendisine göre bir ses seviyesi vardır tabi. Ben de o muhabbeti duyarak aldım ama gayet yeterli bir ses seviyesi var. DTS açınca daha tok geliyor ses bence. Tanıdığın birinde veya deneyebilecegin yer varsa dene, hoşuna girmezse eğer iade edersin. Ama o fiyat bandında daha kaliteli bulamazsın.
Yorumlar da genelde müzik film vs vs için ses seviyesinin çok yetersiz olduğu söyleniyor, peki oyunlarda da durum böyle mi ?

Yorumlar da genelde müzik film vs vs için ses seviyesinin çok yetersiz olduğu söyleniyor, peki oyunlarda da durum böyle mi ?
Ben müzik dinlerken de yeterli buluyorum ama bassı fazla iyi değil onu söyleyeyim. Oyunu oynarken, oyunun içinde kendini hissediyorsun, CS2 için konuşursak kesinlikle çok güzel ses kasılıyor.

Teşekkür ederim hocam yorumun için

Ben müzik dinlerken de yeterli buluyorum ama bassı fazla iyi değil onu söyleyeyim. Oyunu oynarken, oyunun içinde kendini hissediyorsun, CS2 için konuşursak kesinlikle çok güzel ses kasılıyor.
Hocam şimdi inceleme videolarını izlerken bir yorum gördüm eğer bunu yapmadıysan bir de böyle dene

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250324_151246_YouTube.jpg
    Screenshot_20250324_151246_YouTube.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı