HyperX Cloud III bass ayarları nasıl olmalı?

MorgauS_0

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 12100F
Msi H610M-E
16 Gb DDR4 Ram
Msi Rtx 3060
Merhaba. Cloud 3'u uzun zamandır Windows ayarlar geliştirmelerdeki bass seçenegını kullanıyorum ve bu sol kulakta cızırtı yapıyor ve bass seçeneklerını kapattıgım zaman düzeliyor. Ben de müzik dinlemeyı seven bırısıyım, Cloud 3'un uygulamasında nasıl bass ekleyebılırız?

Son düzenleyen: Moderatör:
NGenuity uygulamasında hazır olarak gelen Bass Boost ekolayzer ayarını aktif hale getirebilirsin, bu ayar yetersiz gelirse yeni bir ekolayzer ekleyerek dilediğin ayarlamaları yapabilirsin.

NGenuity uygulamasında hazır olarak gelen bass Boost ekolayzer ayarını aktif hale getirebilirsin, bu ayar yetersiz gelirse yeni bir ekolayzer ekleyerek dilediğin ayarlamaları yapabilirsin.

Peki bu cızırtı kronik bir sorun mu neden wındowstakı orjınal bass ve ses arttırma ayarını kullandıgım zaman cızırtı oluyor.

Hiç deneyimlemedim hocam, sadece açık olduğunda oluyorsa belki yazılımsal bir sorun olabilir, aldığımdan beri kendi uygulamasını kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Youtube'de Cloud 3 için özel ekolayzer ayarları var onlara bakabilirsin zaten biraz karıştırdıktan sonra sana en uygun olanı bulursun.

Peki bu cızırtı kronik bir sorun mu neden wındowstakı orjınal bass ve ses arttırma ayarını kullandıgım zaman cızırtı oluyor.

Kronik olabilir birkaç kere sol kulaklığın cızırdamasına denk geldim bende. Aynı kulaklığı kullanıyoruz.

Kronik olabilir birkaç kere sol kulaklığın cızırdamasına denk geldim bende. Aynı kulaklığı kullanıyoruz.

En yüksek bass ayarlarını kullandıgım zaman yaşıyorum bu durumu.

HyperX Cloud 3'un drıverını yükledim ve kaldırdım ama ses aygıtları ve kulaklıga tıkladığımda artık gelişmişler ayarı yok oradan bass ayarı falan yapıyordum kaybolmuş neden?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı