HyperX Cloud III FPS oyunları için alınır mı?

Bütçe
3.000TL

Ozsoy

Hectopat
İyi sosyaller diliyorum. HyperX Cloud III FPS oyunları için alınır mı? Yoksa alternatif önerir misiniz? Arctis Nova 1'den geçiyorum.

Dipnot: Geçme sebebim Arctis Nova 1 kulaklığı kardeşime geri vermem.

Ses kasmak ya çok kulaklık var Artic Nova 3 baktım mesela çeşit çeşit var kararsız kaldım.
SteelSeries'ler alınmaz bu bütçede. Üst bütçelerde daha iddialı onlar. Mantıksız olur almak.
Sadece ses kasmak dediğiniz için Cloud 3 alabilirsiniz.
Güzel indirime girmiş.

SteelSeries'ler alınmaz bu bütçede. Üst bütçelerde daha iddialı onlar. Mantıksız olur almak.
Sadece ses kasmak dediğiniz için Cloud 3 alabilirsiniz.
Güzel indirime girmiş.
Şimdi almasam da parayı bekletsem böyle 5 bin civarına çıkartsam ne önerirsin? Tak diye de istemiyorum şimdi.

Şimdi almasam da parayı bekletsem böyle 5 bin civarına çıkartsam ne önerirsin? Tak diye de istemiyorum şimdi.
Nova 5 şuan 5000TL civarına bulunuyor. Arctis nova 7 ise sık sık 5000TL bandına düşüyor. O ikisinden birini alabilirsin bekletirim dersen. 2600TL yalan yok cloud 3 için fena değil.

Nova 5 şu an 5000TL civarına bulunuyor. Arctis Nova 7 ise sık sık 5000TL bandına düşüyor. O ikisinden birini alabilirsin bekletirim dersen. 2600TL yalan yok Cloud 3 için fena değil.

Nova 7, rekabetçi oyuncularda ses kasmadır odur budur vs. konularda yardımcı olacaksa beklerim problem değil Temmuz'un 7'sine kadar direnirim sanırsam. İki bin TL yatacak şu an 1.850 var kredi çekebiliyordum o yüzden 3000 bütçem vardı.

Nova 7, rekabetçi oyuncularda ses kasmadır odur budur vs. konularda yardımcı olacaksa beklerim problem değil Temmuz'un 7'sine kadar direnirim sanırsam. İki bin TL yatacak şu an 1.850 var kredi çekebiliyordum o yüzden 3000 bütçem vardı.

Kabloluyla da pek uğraşmak istemiyorum bir bozuluyor sonra başıma bela oluyor. Ben öylesine Rampage aldım 1 buçuk yıldır kullanıyordum çocuk istedi verdim 1 buçuk yılda kulaklığın başına hiçbir şey gelmeden 2 ayda her şey gelmiş. Artics Nova 1 onun diye vermek zorunda kaldım. Tekrar salça olmasını istemem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı