Başka bir önerin yok mu?Sadece FPS oyunları için alınır zaten. Müzik/oyun dengeli bir kullanım için alınmaz.
Daha ucuza HS80 var çünkü.
Ne için alıyorsunuz? Sadece FPS oyunları, ses kasmak için mi?Başka bir önerin yok mu?
Ses kasmak ya çok kulaklık var Artic Nova 3 baktım mesela çeşit çeşit var kararsız kaldım.Ne için alıyorsunuz? Sadece FPS oyunları, ses kasmak için mi?
O ikisi dışında bu bütçede mantıklı bir şey yok zaten.
SteelSeries'ler alınmaz bu bütçede. Üst bütçelerde daha iddialı onlar. Mantıksız olur almak.Ses kasmak ya çok kulaklık var Artic Nova 3 baktım mesela çeşit çeşit var kararsız kaldım.
Şimdi almasam da parayı bekletsem böyle 5 bin civarına çıkartsam ne önerirsin? Tak diye de istemiyorum şimdi.SteelSeries'ler alınmaz bu bütçede. Üst bütçelerde daha iddialı onlar. Mantıksız olur almak.
Sadece ses kasmak dediğiniz için Cloud 3 alabilirsiniz.
Güzel indirime girmiş.![]()
HYPERX Cloud III Red Headset 727A9AA Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah Kırmızı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HYPERX Cloud III Red Headset 727A9AA Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah Kırmızı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkwww.mediamarkt.com.tr
Nova 5 şuan 5000TL civarına bulunuyor. Arctis nova 7 ise sık sık 5000TL bandına düşüyor. O ikisinden birini alabilirsin bekletirim dersen. 2600TL yalan yok cloud 3 için fena değil.Şimdi almasam da parayı bekletsem böyle 5 bin civarına çıkartsam ne önerirsin? Tak diye de istemiyorum şimdi.
Nova 5 şu an 5000TL civarına bulunuyor. Arctis Nova 7 ise sık sık 5000TL bandına düşüyor. O ikisinden birini alabilirsin bekletirim dersen. 2600TL yalan yok Cloud 3 için fena değil.
Nova 7, rekabetçi oyuncularda ses kasmadır odur budur vs. konularda yardımcı olacaksa beklerim problem değil Temmuz'un 7'sine kadar direnirim sanırsam. İki bin TL yatacak şu an 1.850 var kredi çekebiliyordum o yüzden 3000 bütçem vardı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.