Elektronik HyperX Cloud III Kablosuz Peşin Fiyatına 3 taksit imkanıyla 4099 TL

Gözlük kullandığım için hiç kulak üstü kulaklık kullanamadım. Hep ön yargı ile yaklaştım kulaklarımı sıktığı için. Almaya değer mi uzun saat kullanınca ağrıma yapar mı?

Ben mavi isik filtreli gozlukle kullanıyorum geceleri, biraz fark ediyor ama 3-4 saat kullanimda pek sorun yasamadim. Gozluk cercevelerim de kalin sayilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
G733'mü daha iyi olur yoksa bu mu ? Fazla rekabetçi oyun oynamıyorum, müzik ve hikayeli oyun için kullanılacak.

G733'mü daha iyi olur yoksa bu mu? Fazla rekabetçi oyun oynamıyorum, müzik ve hikayeli oyun için kullanılacak.

Cloud 3 şarj olarak G733'ten cok cok daha iyi. Ben gunde en az 10 saat kullanıyorum 1 aya yakin gidiyor.

G733 kullanan arkadaslarim da cok memnun, pedlerinin kumas olmasi G733 icin avantaj.

Ikisi de memnun edecektir bence. Fiyat farkindan dolayi Cloud 3 tercih ederdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sipariş geçtim. Böyle bir şey bekliyordum uzun zamandır teşekkürler.

Kulaklık elime ulaştı ama ses çok iyi gelmedi dts x falan. Yapmam gereken bir ayar var mı bildiğiniz ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

şunu kullanabilirsin

Deri pedleri olması benim için büyük dezavantaj, eğer yoğun bir kullanım varsa 1 yıl içinde soyulmaya başlıyor. Buna göre değerlendirin derim.

Bunun icin ufak bir bilgi vereyim. Cloud2 kullanicisiyim deri pedlerim ve mikrofon köpügüm bayagi soyulmustu HyperX'in Facebook sayfasina yazdim ve ücretsiz bir sekilde 0 deri ped ve mikrofon gönderdiler.

Almayın. Aldırmayın arkadaşlar. (Wireless) bugün elime ulaştı elimden geldiğince ses ayarlarını yapmaya çalıştım her şeyi indirdim sesi beni tatmin etmedi hiçbir şekilde belki ben eksik yaptım bilmiyorum ama DTS vs driver bütün her şeyi yapmama rağmen yok olmadı. Herkes ses seviyesini %50'de kullanıyorum falan demiş ama bende hem Windows'ta hem de oyunda 100'de kullanmama rağmen (Normalde %60'da kullanıyorum) tatmin etmedi bir de kulaklık tekerinden sesi kısınca Windows'ta da kısıyor. Yarına iade edeceğim.

Ben aldım bir sıkıntı yaşamıyorum. Tavsiye ederim. DTS ister açın ister kapatın sizin keyfinize kalmış iki türlü de ses yeterli. Gözlükle de rahatım. Gözüm Razer blacksharklardaydı ama iyi ki bunu almışım diyorum. İşi neyse onu düzgün yapıyor.

Ben aldım bir sıkıntı yaşamıyorum. Tavsiye ederim. DTS ister açın ister kapatın sizin keyfinize kalmış iki türlü de ses yeterli. Gözlükle de rahatım. Gözüm Razer blacksharklardaydı ama iyi ki bunu almışım diyorum. İşi neyse onu düzgün yapıyor.
O zaman benim üründe sıkıntı var. Neyse ki iade ettim

Cloud 2 kullanırken sakın alma HyperX HP satın aldıktan sonra çok kötü oldu demişlerdi. 3250 TL'ye düşünce şansımı denemek istemiştim. Aşırı beğenerek kullanıyorum 4 aydır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı