HyperX Cloud III NGenuity yazılımında DTS:X ve EQ çalışmıyor

paZZers

Kilopat
Makaleler
2
Merhaba,

HyperX Cloud III kablolu versiyonunu aldım. NGenuity yazılımını yükledim. Kulaklık uzamsal ses DTS:X olarak ayarlayıp video izleyerek yazılım üzerindeki DTS:X açıp kapatıp aradaki farkı anlayabiliyordum. Reset attım, farklı bir 2.0 USB soketine taktım ama ne olduysa ondan sonra oldu. USB'yi tekrar aynı sokete taksam bile yazılım üzerindeki DTS:X ve EQ ayarları çalışmıyor. Mic monitoring çalışıyor sadece. Diğer ikisinin bir etkisi yok. USB bağlantı olarak kullanıyorum. 3.0 sokete taktığımda da mikrofon çalışmıyor. 2.0 sokette ikisi çalışıyor. Bu yazılımı nasıl çalıştırabilirim? Yeniden kurmayı bile denedim o da işe yaramadı.

Selam şurada bir program önerilmiş, bende denedim gerçekten ses konusunda bayağı fark oluyor yapmanızı öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Selam şurada bir program önerilmiş, bende denedim gerçekten ses konusunda bayağı fark oluyor yapmanızı öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sağol dostum. Bu konunun alt yorumlarından okuduğum kadarıyla bir kişinin söylemesi üzerine EQ programlarından herhangi biri yüklüyse yazılım otomatik olarak devre dışı kalıyormuş. Yüklü olan EQ programlarını kaldırıp restart attım ve NGENUITY yazılımı sorunsuz çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı