HyperX Cloud III s vs Arctis Nova 7 Dragon Edition

ArtYoM0

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bu iki model arasında kaldım. HyperX Cloud III s ve Arctis Nova 7 Dragon Edition. Sizce hangisini almalıyım? Başka bir öneriniz var mı? Benim için önemli olan kriter pil, uzun ömürlülük ve rahatlık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair HS80 Wireless kullanıyorum 1 senedir pili uzun ömürlü kafa bandı rahat ve mikrofonu şimdiye kadar kullandıklarım arasından en iyisi tavsiye ederim Corsair yazılımı da çok güzel ışıklandırma ve ekolayzer mikrofon bass ayarına kadar hepsi oradan kolayca değişiyor. Aynı zamanda USB ile PC'ye bağlıyken hem şarj olup hem de kablolu kulaklık gibi de kullanılıyor.

Nova 5 e bakabilirsin pili gayet yeterli rahat ve uygulama yazılım desteği çok iyi ve fiyatı da fena değil nova 5x de alabilirsin pc desteği var

Bu iki model arasında kaldım. HyperX Cloud III s ve Arctis Nova 7 Dragon Edition. Sizce hangisini almalıyım? Başka bir öneriniz var mı? Benim için önemli olan kriter pil, uzun ömürlülük ve rahatlık.
hocam bir nova 5 kullanıcısı olarak söylüyorum rahat etmek istiyorsan kesinlikle düşünmeden al şarzı çok iyi gidiyor padleri rahat masadan hızlı kalk mutfağa git hiç kulaklık çıkarma derdin yok çok iyi

Nova 5'e bakabilirsin pili gayet yeterli rahat ve uygulama yazılım desteği çok iyi ve fiyatı da fena değil Nova 5X de alabilirsin PC desteği var.

Hocam bir Nova 5 kullanıcısı olarak söylüyorum rahat etmek istiyorsan kesinlikle düşünmeden al şarjı çok iyi gidiyor padleri rahat masadan hızlı kalk mutfağa git hiç kulaklık çıkarma derdin yok çok iyi.

Hocam Nova 5 serisine baktığımda 60 saatlik bir kullanım sunuyor ama HyperX baktığımda 120 saatlik bir kullanım soruyor birkaç araştırmamda HyperX bazı sorunlar olduğunu söylüyorlar. Birkaç yere sorduğumda insanlar Nova 5 serisinde birçok kronik olduğundan bahsetmişlerdi. Nova 5 ile Nova 7 arasında büyük bir fark var mı?

Hocam Nova 5 serisine baktığımda 60 saatlik bir kullanım sunuyor ama HyperX baktığımda 120 saatlik bir kullanım soruyor birkaç araştırmamda HyperX bazı sorunlar olduğunu söylüyorlar. Birkaç yere sorduğumda insanlar Nova 5 serisinde birçok kronik olduğundan bahsetmişlerdi. Nova 5 ile Nova 7 arasında büyük bir fark var mı?
hocam ve 3 arkadaşıma aldırdım hiç bu sorunlardan etkilenemdim forumlarda nova 7 ile karşılaştıryorlar fiyatına göre nova 5 çok çok avantajlı yani nova 5 öneririm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı