Daha fazla
Pazarama'dan sonra Amazonda'da fiyatı düşmüş.
Aynı fiyata Hepsiburada üzerinden satın aldım. İade sürecim hala devam ediyor. Malzeme kalitesi, ses kalitesi, rahatlık çok güzeldi. Ama mikrofon rezalet ötesi. Sanırsam kablosuz kulaklıkların kaderi bu.
Arkadaşım Corsair HS80 Max aldı geçen hafta. Mikrofonu sözde çok övülüyor ama çok kötüydü. İade etti Arctis Nova Pro aldı. Onun da mikrofonu rezalet. Ben artık kablosuz kulaklık mikrofonlarından ümidi kestim.
Aynı fiyata Hepsiburada üzerinden satın aldım. İade sürecim hala devam ediyor. Malzeme kalitesi, ses kalitesi, rahatlık çok güzeldi. Ama mikrofon rezalet ötesi. Sanırsam kablosuz kulaklıkların kaderi bu.
Arkadaşım Corsair HS80 Max aldı geçen hafta. Mikrofonu sözde çok övülüyor ama çok kötüydü. İade etti Arctis Nova Pro aldı. Onun da mikrofonu rezalet. Ben artık kablosuz kulaklık mikrofonlarından ümidi kestim.
HS80 Max mikrofonunu da beğenmediydeniz hiçbir kablosuz kulaklık sizi tatmin etmez hocam. Harici mikrofon almanızı öneririm.Aynı fiyata Hepsiburada üzerinden satın aldım. İade sürecim hala devam ediyor. Malzeme kalitesi, ses kalitesi, rahatlık çok güzeldi. Ama mikrofon rezalet ötesi. Sanırsam kablosuz kulaklıkların kaderi bu.
Kulaklık+harici mikrofon daha iyi aslında hem rahatlık açısından da iyi oluyor.
HS80 Max mikrofonunu da beğenmediydeniz hiçbir kablosuz kulaklık sizi tatmin etmez hocam. Harici mikrofon almanızı öneririm.
Merhaba ürünü teslim aldım ses tekerinde ilk başta çok kararsızlık vardı ses kısmaya bastığımda açıyordu falan şu an azaldı bu problemi yaşayan var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.