Elektronik HyperX Cloud III S Wireless 4.649TL

Aynı fiyata Hepsiburada üzerinden satın aldım. İade sürecim hala devam ediyor. Malzeme kalitesi, ses kalitesi, rahatlık çok güzeldi. Ama mikrofon rezalet ötesi. Sanırsam kablosuz kulaklıkların kaderi bu.

Arkadaşım Corsair HS80 Max aldı geçen hafta. Mikrofonu sözde çok övülüyor ama çok kötüydü. İade etti Arctis Nova Pro aldı. Onun da mikrofonu rezalet. Ben artık kablosuz kulaklık mikrofonlarından ümidi kestim.

Aynı fiyata Hepsiburada üzerinden satın aldım. İade sürecim hala devam ediyor. Malzeme kalitesi, ses kalitesi, rahatlık çok güzeldi. Ama mikrofon rezalet ötesi. Sanırsam kablosuz kulaklıkların kaderi bu.

Arkadaşım Corsair HS80 Max aldı geçen hafta. Mikrofonu sözde çok övülüyor ama çok kötüydü. İade etti Arctis Nova Pro aldı. Onun da mikrofonu rezalet. Ben artık kablosuz kulaklık mikrofonlarından ümidi kestim.

Kablosuz kulaklıkların donanımsal olarak gürültü engelleme gibi bir özelliği var sanırım bugün bende bir kablosuz kulaklık aldım hoparlörlerinden çok memnunum fakat mikrofonu gerçekten rezalet iade edeceğim bende.

Kulaklık+harici mikrofon daha iyi aslında hem rahatlık açısından da iyi oluyor.

HS80 Max mikrofonunu da beğenmediydeniz hiçbir kablosuz kulaklık sizi tatmin etmez hocam. Harici mikrofon almanızı öneririm.

merhaba ürünü teslim aldım ses tekerinde ilk başta çok kararsızlık vardı ses kısmaya bastığımda açıyordu falan şuan azaldı bu problemi yaşayan var mı?

Kulaklık+harici mikrofon daha iyi aslında hem rahatlık açısından da iyi oluyor.

Son çare o hocam.

HS80 Max mikrofonunu da beğenmediydeniz hiçbir kablosuz kulaklık sizi tatmin etmez hocam. Harici mikrofon almanızı öneririm.

Kablolu HS55 kullanıyorum şu an. Mikrofonu çok iyi. Bunu almadan önce kablolu G PRO X almıştım, kötüydü mikrofonu. Ondan da önce 500TL'lik Cooler Master CH321 kullanıyordum. Mikrofonu G PRO X ten kat kat iyiydi. VoiceMeeter'dan ufak bir ayar çekiyordum.

Bu mikrofon işleri çok garip hocam fiyat arttıkça mikrofon sesi kötüleşiyor. Tahminimce ekstra gürültü engelleme çipleri veya yazılımları ile ilgili.

Merhaba ürünü teslim aldım ses tekerinde ilk başta çok kararsızlık vardı ses kısmaya bastığımda açıyordu falan şu an azaldı bu problemi yaşayan var mı?

Ürünü 1 gün kullandım. Bende de aynı durum vardı. Hızlı hızlı ileri geri yaptım biraz, azaldı sonra.

Son düzenleme:
Cloud 2 kabloludan geçtim Cloud 3 S Wireless'a. Mikrofonunu kullanmıyorum Fifine AM8 mikrofon kullanıyorum. Onun dışında sorusu olan varsa cevaplayabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı