HyperX Cloud III S Wireless vs SteelSeries Arctis Nova 5

sawitcher7

Decapat
Daha fazla  
Genellikle Valorant ve hikâyeli oyunlar oynuyorum ve yayın, dizi, film falan izliyorum. Sizce hangisini almalıyım?
Ek olarak Nova 5 şu an İtopya'da 5500 TL'ye düşmüş, Cloud 3 ise Hepsiburada'da 5500 TL. Çok arada kaldım o yüzden.

Genellikle Valorant ve hikâyeli oyunlar oynuyorum ve yayın, dizi, film falan izliyorum. Sizce hangisini almalıyım?
Ek olarak Nova 5 şu an İtopya'da 5500 TL'ye düşmüş, Cloud 3 ise Hepsiburada'da 5500 TL. Çok arada kaldım o yüzden.

Nova 5 hiç denemedim ama şu an Cloud 3 kullanıyorum gayet iyi kulak terlemesi vs yapmıyor ses kalitesi gayet iyi sadece 7.1 için yapılan DTS:X özelliği sesi boğuklaştırıyor onun içinde EQ özelliğinden sesi yükseltebilirsiniz bence ikisinin de inceleme videolarına bakıp öyle karar verin daha sağlıklı olur.

HyperX 3 serisinde arkadaşın belirttiği gibi 7.1 sistemini bozdu. Ama hala şu anda FPS oyunlarında rakibi pek yok güzel ekolayzer ayarı yapıldıktan sonra gayet yeterli bir seviyede alacak olursan ekolayzer ayarımı verebilirim

HyperX ömürlük bir kulaklıktır, rahatlıkla alabilirsin. Oyun içinde daha iyidir.

Hepsiburada üzerinden siparişini verdim az önce umarım memnun kalırım öneriniz için de teşekkür ederim.

HyperX 3 serisinde arkadaşın belirttiği gibi 7.1 sistemini bozdu. Ama hala şu anda FPS oyunlarında rakibi pek yok güzel ekolayzer ayarı yapıldıktan sonra gayet yeterli bir seviyede alacak olursan ekolayzer ayarımı verebilirim.

Siparişini verdim rica etsem ayarlarınızı atabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı