HyperX Cloud III vs Razer BlackShark V2 X

L0cus

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bir süredir kulaklık araştırıyorum, bütçem zorlarsam belki 4000 bandına kadar çıkabilir, fakat yine de 3500 ve altında tutmaya çalışıyorum, bir sürü kulaklık inceledim, mikrofonun kaliteli olması ve hafif hissettirmesi, kafama baskı uygulamaması benim için en önemli kriterler, müzik de dinleyen bir insanım ama çok kötü bir ses olmadığı sürece çok da bir problem yaşayacağımı düşünmüyorum, bir sürü kulaklık eledim ve elimde en son bu iki model kaldı;

-Razer BlackShark V2 X
-HyperX Cloud III.

Bu kulaklıklardan hangisinin daha iyi olduğu konusunda çok arada kaldım, bana yardımcı olursanız sevinirim, bu arada başka kulaklık önerilerine de açığım, Wireless olursa daha da güzel olur tabii. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, bir süredir kulaklık araştırıyorum, bütçem zorlarsam belki 4000 bandına kadar çıkabilir, fakat yine de 3500 ve altında tutmaya çalışıyorum, bir sürü kulaklık inceledim, mikrofonun kaliteli olması ve hafif hissettirmesi, kafama baskı uygulamaması benim için en önemli kriterler, müzik de dinleyen bir insanım ama çok kötü bir ses olmadığı sürece çok da bir problem yaşayacağımı düşünmüyorum, bir sürü kulaklık eledim ve elimde en son bu iki model kaldı;

-Razer BlackShark V2 X
-HyperX Cloud III.

Bu kulaklıklardan hangisinin daha iyi olduğu konusunda çok arada kaldım, bana yardımcı olursanız sevinirim, bu arada başka kulaklık önerilerine de açığım, Wireless olursa daha da güzel olur tabii. Şimdiden teşekkürler.
Cloud 3 varken V2 X ne

-Razer BlackShark V2 X
-HyperX Cloud III.

Tabikide cloud 3 aktif olarak kullanıyorum eskiden bende bu iki model arasında kalmıştım

Bu 2'si rakip değil v2X Razer'ın giriş segment kulaklığı.

Bir ara V2 + ses kartlı vardı onu da üretmiyorlar artık. Direk Cloud 3

Bu 2'si rakip değil v2X Razer'ın giriş segment kulaklığı.

Bir ara V2 + ses kartlı vardı onu da üretmiyorlar artık. Direk Cloud 3

BlackShark V2 Special Edition yazarsanız 4750TL'ye t ile başlayan bir yerde hâla satıldığını görebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı