IChaosXT
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, geçtiğim günlerde kulaklığımda sorunlar oluşmaya başladı. Ben de bunun üzerine yeni bir kulaklık almaya karar verdim. Bozulan kulaklığım Rampage Airs RM-X5 idi. İyi mi diye sorarsanız beni üzmedi ama işin sonundabilirsiniz Rampage bu. İlk aldığınızda tadı güzel gelir sonrasında ise anlamadığınız bir şekilde ürün bozulur. Her neyse konumuz bu değil. Asıl konumuz kulaklık fiyatları, fiyatları gördüğümde açıkçası bayağı şaşırdım. Kulaklık fiyatları uçmuş vaziyette oyunculara göre özellikle de FPS oyuncularına göre fare ve klavye daha öncesi gelmesi gerekirken kulaklık fiyatları bunları sollamış durumda ve gerçekten de saçma geliyor. Hatta bazı kaliteli markaların kaliteli kulaklıklarına bakındım 240 Hz monitör fiyatına eş değer olmuş, örneğin Logitech. Evet kaliteli ama sırf piyasada rakip yok diye absürt fiyatlara kulaklık satmaları saçma geliyor. G PRO X 2'nin 11K'ya satılması absürt geliyor. Profesyonel bir dalda değilseniz bence bir kulaklığa o kadar para vermenin anlamı yok. Hele de FPS oyuncusuysanız fare daha mantıklı gibi. Piyasanın top model fareleri kulaklıktan daha ucuz.