Elektronik HyperX Cloud III Wireless 4199 TL

Peki son bir soru ses çok mu az geliyor yani Cloud 3 alacağım diyelim Cloud 3 W aldım fark nedir çok büyük ses azlığı var mı?

Ben bugün hem HS80W hem de Cloud 3 W aldım ve Cloud 3W'yi iade etme talebi oluşturdum.

Bunu iade ettim sesi çok az geliyor.

Bunu seçtim.

Dosya Ekleri

• IMG_0502.png
    116,1 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_0503.jpeg
    63 KB · Görüntüleme: 64
Hs80de alabilirsiniz. Cloud 3wirelessın tek avantajı pilli oda olmayınca hiç farkı yok.

***Pilli=Pildi

Evet ya oyunlarda ve filmde ses az geliyordu. Müziktede bas ayarını yapmama rağmen sesi çok kötüydü iade ettim.

Evet ya oyunlarda ve filmde ses az geliyordu. Müziktede bas ayarını yapmama rağmen sesi çok kötüydü iade ettim.

Ne aldınız hocam onun yerine yani sizce anormal bir sorun mu var yoksa kulaklığın kendimi öyle bende de var bende iade etmeyi düşünüyorum.

HS80'de alabilirsiniz. Cloud 3Wireless'ın tek avantajı pilli oda olmayınca hiç farkı yok.

***Pilli = pildi.

Hocam bir de HS80'i bende düşünüyorum memnun musunuz CS falan ses kasma olayı nasıl nereden geldiğini falan kestirebiliyor musunuz müzik kalitesi nasıl.

HS80 aldım. Memnunum CS oynadım ses çok iyi kasılıyor Dolby atmosu kapatıp ve açıp dene. Müzik kesinlikle Cloud 3'ten iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…