Elektronik HyperX Cloud III Wireless 4199 TL

Ben Cloud 3 Wireless'ı direkt mağazadan aldım. Sanırım iade etme şansım pek yok :/

Yok hocam olmaz mı 2 hafta oldu mu? Sizdemi memnun değilisiniz?

HS80 aldım. Memnunum CS oynadım ses çok iyi kasılıyor Dolby atmosu kapatıp ve açıp dene. Müzik kesinlikle Cloud 3'ten iyi.

Tamamdır hocam bassı falan daha iyidir bence de iade edip bunu alacağım çok sağ olun yorumunuz için bu arada Hepsiburada aracılığıyla Teknosa'dan aldım iadede bir sıkıntı çıkarmazlar değil mi siz nereden aldınız?

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• hyperx ayar.jpg
    hyperx ayar.jpg
    118,8 KB · Görüntüleme: 28
Yani iade edip HS80W alsam CS'de ses kasmada bir eksiklik hisseder miyim CL3'e kıyasla bassı falan nasıl bunda beni pek tatmin etmedi.

Bası ona göre çok iyi. Ama gidip de müzik kulaklığıyla karşılaştırılacak kadar değil.

Yok hocam olmaz mı 2 hafta oldu mu? Sizdemi memnun değilisiniz?

Tamamdır hocam bassı falan daha iyidir bence de iade edip bunu alacağım çok sağ olun yorumunuz için bu arada Hepsiburada aracılığıyla Teknosa'dan aldım iadede bir sıkıntı çıkarmazlar değil mi siz nereden aldınız?

Bende oradan aldım. İnşallah sıkıntı çıkarmazlar bende gönderdim.

Yani iade edip HS80W alsam CS'de ses kasmada bir eksiklik hisseder miyim CL3'e kıyasla bassı falan nasıl bunda beni pek tatmin etmedi.

CS de ben çok fazla eksiklik hissetmedim hatta hiç denecek kadar az gibi geldi bana.

@MuhteremZ

İstediğiniz sorular varsa sorabilirsiniz ben kulaklık hakkında bayağı şey öğrendim üreticiden çok biliyor gibi oldu 2 hafta boyunca araştırınca :D

@MuhteremZ Hocam siz ne yaptınız şimdi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı