Arctis 7+ Wireless aldım, yarın gelir.
Güle güle kullanın.Arctis 7+ Wireless aldım, yarın gelir.
Memnun musunuz, detaylı inceleme yazabilir misiniz?Arctis 7+ Wireless aldım, yarın gelir.
Kulaklıktan memnunum, ilk başlarda sesi için internette vs bakınarak biraz ayar yaptım. Sonar yazılımı berbat çalışıyor onu aktif etmeden kullanıyorum.Memnun musunuz, detaylı inceleme yazabilir misiniz?
Tekrar alacak olsan yine bunu mu alırdın yoksa modellere bakar mıydın?Kulaklıktan memnunum, ilk başlarda sesi için internette vs bakınarak biraz ayar yaptım. Sonar yazılımı berbat çalışıyor onu aktif etmeden kullanıyorum.
Bu bütçede tekrar alırdım herhalde ya da bütçeyi artırıp daha farklı bir şey bakardım. İlk alındığında tak kullan yapılmıyor maalesef ses ayarı gerektiriyor ve çok uğraştırıcı. Bir de dediğim gibi Sonar yazılımı rezalet çalışıyor. Bir uygulamada mikrofonu kullanabiliyorken aynı ayarlarla başka bir uygulama mikrofona erişmiyor vs. Stabil ses ayarlarını oturttum ve Sonar'ı hiç açmadan kullanıyorum, sesinden memnunum şu an. CS oynarken güzel ses kasılıyor.Tekrar alacak olsan yine bunu mu alırdın yoksa modellere bakar mıydın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.