HyperX Cloud Orbit S alınır mı?

Bütçe
7000

hardwell06

Decapat
Daha fazla  
HyperX Cloud Orbit S https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07WD66FL5/ref=ewc_pr_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 4777 TL gibi güzel fiyata düşmüş sizce alınır mı? SteelSeries Arctis Nova Pro sipariş ettim önceki kulaklığımda Arctis Pro+ gamedaclı olan modeli idi HyperX Cloud orbit s herkes ses konusunda çokfazla övüyor övülmeside normal sizce 5 sene önce çıkmış bir model alınır mı? Biligilerinizi eğer kullandıysanız deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim ve bu arada SteelSeries Arctis Nova Pro kablolu olanda xbox/pc modelinde gecikme olduğu söyleniyor Reddit gibi birçok platformda okuduğum kadarı ile böyle bir şey mümkün mü?

Kötü neden Steelseries Artcis 7+ veya Nova 5 tercih etmediniz. Nova 7 de çok iyidir. Bütçe 7000 mi?

Kötü neden SteelSeries Arctis 7+ veya Nova 5 tercih etmediniz. Nova 7 de çok iyidir. Bütçe 7000 mi?

Evet bütçe 7000 ama ben kablosuz aramıyorum Arctis Pro ve ses kartı ile çok iyi detay veriyor yaklaşık 7 senedir kullanıyorum memnunum modeli yükseltmek için artis Nova Pro satın aldım gelmesini bekliyorum ama HyperX orbit s modelinin Audeze mobius ile aynı paralel sürücü kulalndığını duydum ondan doalyı sormak istedim ve bu arada Nova 7 ile alakalı çok fazla ses kısıklığı ile ilgili yazı okudum ondan biraz tedirgin yaklaştım Arctis Pro'dan sonra üzebilir diye sanırım Nova Pro serileri ile aynı sürücüleri kullanıyor ama bilemedim açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı