HyperX Cloud Revolver S PUBG ayarları

yarkan88

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Baslikta belirttigim kulakliktan kullanmaktayim. PUBG oynuyorum 7.1 sanal ses acik sekilde. Ayak sesleri konusunda muazzam sonuclar aliyorum, mesela adamla bire bir kalmisken ne tarafa yuruyor ne yapiyor cok guzel duyuyorum fakat is birinin beni uzaktan vurmasina geldiginde 7.1 acikken sesin cok net nereden geldigi anlasilmiyor. Stereo moda alinca en azindan sagdan mi soldan mi ates geliyor cok daha rahat duyuyorum.

MSI Gaming PRO Carbon anakart kullaniyorum bu kulaklikla beraber. En ideal ses ayarlari icin ne yapmam lazim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bu kulaklıktan almayı düşünüyorum. Bu kulaklığın kullanıcısı olduğun için sana sormak istediğim bir iki tane şey var. Mesela kulaklığın ses performansı ne kadar güzel. Bass ve Tiz konusunda ne kadar iyi. Güzel bir Bass ve Tiz ses verebiliyor mu kullanıcıya. Müzik ve Film izlemek için de kullanılması ideal bir kulaklık mı size göre?

Bende bu kulaklıktan almayı düşünüyorum. Bu kulaklığın kullanıcısı olduğun için sana sormak istediğim bir iki tane şey var. Mesela kulaklığın ses performansı ne kadar güzel. Bass ve Tiz konusunda ne kadar iyi. Güzel bir Bass ve Tiz ses verebiliyor mu kullanıcıya. Müzik ve Film izlemek için de kullanılması ideal bir kulaklık mı size göre?

Bence cok iyi bir kulaklik. Cok yogun olarak kullanmaktayim ve iyi ki bu kulakligi almisim diyorum. Sadece ıste konuda yazdigim gibi pubg ayarlarini yapmam lazim. 7.1 acikken ayak sesleri cok guzel hic yanilma olmadan adam nerden geliyor anliyorum ama kursun seslerinde sorun yasiyorum. Tam olarak kestiremiyorum nerden geliyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı