HyperX Cloud Serisi Almaya Değer mi?

blademasterkayle

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, şu an kullanmakta olduğum 200 liralık kulaklığım MSI Immerse GH10 bozuldu. ben de hazır yeni bir kulaklığa geçecekken güzel bir şey almayı düşünüyorum. Ama bir kulaklığa 650 lira vermek istediğime emin olamıyorum. Alsam, farkı hisseder miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Farkı çok rahat hissedersiniz. Cloud 2 değil ama benim kullandığım hem yeni teknoloji içeriyor hemde ses kartı ile kullanıldığında oyun ve müzikte diğerlerinin önüne geçiyor. Üniversiteye gideceğim için bendekini satabilirim.
HyperX Cloud Alpha Asus Xonar DGX ikilisi. 650TL uygundan bırakabilirim alalı 3-4 ay olmad. İstanbul içindeyseniz test etmeye gelebilirsiniz..

Farkı çok rahat hissedersiniz. Cloud 2 değil ama benim kullandığım hem yeni teknoloji içeriyor hemde ses kartı ile kullanıldığında oyun ve müzikte diğerlerinin önüne geçiyor. Üniversiteye gideceğim için bendekini satabilirim.
HyperX Cloud Alpha Asus Xonar DGX ikilisi. 650TL uygundan bırakabilirim alalı 3-4 ay olmad. İstanbul içindeyseniz test etmeye gelebilirsiniz..
2. el almak istemiyorum, tavsiyeniz için teşekkürler.

Selamlar, şu an kullanmakta olduğum 200 liralık kulaklığım MSI Immerse GH10 bozuldu. ben de hazır yeni bir kulaklığa geçecekken güzel bir şey almayı düşünüyorum. Ama bir kulaklığa 650 lira vermek istediğime emin olamıyorum. Alsam, farkı hisseder miyim?
Oyuncu isen alabilirisin fakat 650 TL biraz pahalı bence steelseries almanı tavsiye ederim yada gamepower onlarda güzel birbirlerine yakınlar

650 TL çok para değil gözünüzde neden bukadar büyütüyorsunuz? Hayata 1 kere geliyoruz değil mi? 2 günde kazanılabilen bi parayı kaliteli sesler duymak için verilebilir. Bukadar pinti olmayın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı