Çözüldü HyperX Cloud Silver Alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
7.1 değilse hiç bir kulaklığı tavsiye etmem kardeşim bende pubg oynuyroum 7.1 şart bence. Bütçen nedir?
Oyun oynuyorsan 7.1 şart. Özellikle CSGO, PUBG gibi oyunlarda. Bu yüzden bu kulaklığı almanı önermem.
Ya lütfen artık şu 7.1 zırvasından vazgeçin. Benim dandik Realtek sürücümünde de sanal surround teknolojisi var. Bir kulaklıkta sanal 7.1 olması hiçbir avantaj sağlamaz. Ben de stereo PUBG oynuyorum 30 metre etrafımda ses çıkaran herkesin lokasyonu anlaşılıyor. Öyle çok kaliteli bir kulaklığım da yok.
Alabilirsiniz kulaklığı. Cloud Alpha ya da MH751 alacak bütçeniz yoksa gayet güzel bir seçim olur.
Cloud 2 ile arasındaki tek fark silver’da 7.1 yok. PUBG oynarken 7.1 olmaması ses kasmamı engeller mi? Silver alıp rahatça ses kasabilir miyim? Daha önce kullanan varsa fikirlerini yazarsa çok memnun olurum.
HyperX Cloud Silver
7.1 değilse hiçbir kulaklığı tavsiye etmem kardeşim. Bende PUBG oynuyorum. 7.1 şart bence. Bütçen nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
7.1 değilse hiç bir kulaklığı tavsiye etmem kardeşim bende pubg oynuyroum 7.1 şart bence. Bütçen nedir?
Oyun oynuyorsan 7.1 şart. Özellikle CSGO, PUBG gibi oyunlarda. Bu yüzden bu kulaklığı almanı önermem.
Ya lütfen artık şu 7.1 zırvasından vazgeçin. Benim dandik Realtek sürücümünde de sanal surround teknolojisi var. Bir kulaklıkta sanal 7.1 olması hiçbir avantaj sağlamaz. Ben de stereo PUBG oynuyorum 30 metre etrafımda ses çıkaran herkesin lokasyonu anlaşılıyor. Öyle çok kaliteli bir kulaklığım da yok.
Alabilirsiniz kulaklığı. Cloud Alpha ya da MH751 alacak bütçeniz yoksa gayet güzel bir seçim olur.

Çözüm
Ben de zaten 7.1'in sadece sesi daha gerçekçi yaptığını biliyorum. Ses kasma konusunda Stereo daha iyi. Teşekkürler bilgilendirici yorumun için.

Son düzenleme:
@Elina_089 Zırva mı? Hahaha. 7.1 olmadan sağ ve sol yönler hariç düşmanların nerede olduğunu duyuyorsan gerçekten kulakların akademik anlamda incelenmelidir. Birçok kulaklık sanal surround kullanıyor ve bunun ses kalitesi anlamında o kadar da iyi bir özellik olmadığını biliyorum. Sonuçta sesi biraz da olsa bozuyor ancak rekabetçi oyunlarda 7.1 olmazsa olmazdır. Bende HS70 var, Stereo ve 7.1 modlarını oyunlarda denedim. Sonuç ise mermilerin sağ ve sol hariç hangi yönlerden geldiğini bile tespit edemedim. Farkındayım, forumda birkaç aydır 7.1 gereksiz denmeye başlandı ama hiç de öyle değil. Eğer ben gidicem Dolby’e aylık 40₺ civarında ödeme yapıcam ve onun 7.1 teknolojisini kullanıcam diyorsan, eyvallah. Bunun haricinde Windows Sonic ile oyunlarda bir 💩 duyamazsın.
@foreignersgod Bu yorumumu kaydet. Kulaklığı aldıktan sonra CSGO’ya gir. Bakalım neyle karşılaşacaksın.
Not: Müzik dinlemek için Stereo’yu gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı