HyperX Cloud Silver Mikrofon Sesi Çok Az

Eyüp han

Kilopat
Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar. Benim HyperX Cloud Silver kulaklığım var ve sesim karşıya çok az gidiyor. Kabloyu çıkartıp telefona takıyorum ses daha fazla ve net gidiyor. Realtek'den MİC desteği +10db'de (+20db'de cızırtı artıyor ama sesim hala kısık), ses 100 de ama bir türlü düzeltemedim. Yardımınızı bekliyorum. <3

Son düzenleyen: Moderatör:
Realtek High Definition Audio sürücüsünü High Definition Audio Aygıtı olarak değiştirmeyi deneyin. Belki işe yarar.

Aygıt Yöneticisini açın Ses Video ve Oyun Denetleyicileri kısmında Realtek High Definition Audio'ya sağ tıklayın Sürücüyü Güncelleştir diyin.

Sürücü Yazılımı için Bilgisayarımı Tara > Bilgisayarımdaki kullanılabilir Sürücülerin Listesinden Seçmeme İzin Ver > High Definition Audio Aygıtı'nı seçip ilerleyin.

İşe yaramazsa aynı adımları tekrar uygulayarak en son Realtek High Definition Audio seçeneğini seçerek eskiye dönebilirsiniz.

Realtek High Definition Audio sürücüsünü High Definition Audio Aygıtı olarak değiştirmeyi deneyin. Belki işe yarar.

Aygıt Yöneticisini açın Ses Video ve Oyun Denetleyicileri kısmında Realtek High Definition Audio'ya sağ tıklayın Sürücüyü Güncelleştir diyin.

Sürücü Yazılımı için Bilgisayarımı Tara > Bilgisayarımdaki kullanılabilir Sürücülerin Listesinden Seçmeme İzin Ver > High Definition Audio Aygıtı'nı seçip ilerleyin.

İşe yaramazsa aynı adımları tekrar uygulayarak en son Realtek High Definition Audio seçeneğini seçerek eskiye dönebilirsiniz.
Bunu anlamadım ama diğerini yaptım ve sesim daha net gitti ama cızırtı hala çok var ona bir şey yapabilir miyiz ?

Kulaklık üstündeki mikrofon kapatma düğmesi açık kalmış olabilir. Aynısı benim de başıma gelmişti.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı