HyperX Cloud Silver ses ayar düğmesi hassaslaştı

emrah_8

Kilopat
Katılım
5 Mart 2014
Mesajlar
2.304
Makaleler
3
Çözümler
3
HyperX Cloud Silver Stereo Kulaklık kullanıyorum. Garantisi bitmiştir, kulaklıkta ses ayar düğmesi var kablosunun üzerinde. Uzun süredir bu ses düğmesiyle sorun yaşıyorum ve giderek bu sorun arttı. Şöyle ki teker çok hassaslaştı ve en ufak bir yerer sürttüğünde (yakama bile değse) seste bozulmalara (ses kısılması, artması; sadece sağ veya sol kulaklığa sesi vermesi) sebep veriyor. Aynı durumu yaşayan var mı ne yapmak lazım? Garantisi bittiği için servis bakar mı bakarsa nerededir kim bakıyor bilgim yok. Kendim içini açmaya çalışsam yapabilir miyim acaba. Arttırma veya azaltma özelliğine gerek yok, sıkıntısız sürekli son sese ayarlı kalsa yeterli. Bilemedim doğrusu, şu anki fiyatı 600-700TL bir kulaklık.
 

Dosya Ekleri

  • dsd.png
    dsd.png
    8,7 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleyen: Moderatör:
Değişiyor mu bilen var mı?
Bu markanın yetkili servis numarası nedir yahu, satıcıya soruyorum bilmiyorum diyor! Bu markadan uzak durun!
Bir tane uluslararası yardım kanalı var, adamlara başka söyledim, ürünün garantisi bitti diye. Lakin ıvır zıvır bilgilerle 3-4 uğraştırdılar, yok ürün seri nosu nedir, yok faturayı gönder, yok adresini ver vs Sonra geldi utanmadan birde sizin garanti süreniz bitmiş, bir şey yapamayız diyor. 😡🤬 Ulan zaten en başta yazdım garanti süresi biteli 5-6 ay oldu diye. Bunun servisine Türkiyede kim bakıyor, bu kabloyu nasıl değiştirebiliz diye. Gerizekalılar robot gibi işlem yapıyor.
Bu kısım sıkıntı çıkaran yer.
Sonunda bir servise ulaştım, durumu bildirdim. Ne dediler sizce? :) Onarımı yapılamıyor, 600-1000 TLlik (yurtdışında 60-100 birimlik ürünler, değersiz TL işte) başka ürün alın dediler. Ses tekerli kulaklıklardan UZAK DURUN!
 

Dosya Ekleri

  • DSC_0011.JPG
    DSC_0011.JPG
    165,2 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:

Geri
Yukarı