HyperX Cloud Silver vs Logitech G332

Sinan.eren

Kilopat
Ben yeni bir kulaklık arayışına girdim bu 3 kulaklık arasında kaldım. Maksimum cikabilcegim fiyat 400 TL fakat birkaç sorum olacaktı.
Onecelikle Logitech G332'yi şu an 300 civarına alabiliyoruz. HyperX Cloud Silver ise 350 civarinda. Hangisi daha iyidir.
Veya aynı fiyat bandında daha güzel bir kulaklık öneriniz var mı?
Genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum. En çok PUBG tabii ki bunun için kulaklık kısmı önem arz ediyor bana.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cloud silver kullanicisiyim ve asla önermiyorum. Öncelikle ne yaparsaniz yapın kulaklığa giden yüksek sesler mikrofona doğrudan yansıyor ve konuştuğunuz arkadaşlarınızı rahatsız ediyor. Bir diğer sorun ise kulaklığı tertemiz kullanmama ve üzerindeki ses kontrolcüsüne dokunmamama rağmen kontrolcü bozuldu en ufak dokunuşumda ses kulaklığın sağına ya da soluna daha yoğun şekilde gitmeye başlıyor, garantiye gönderdiğimde hyperx firması çizik dahi olmayan kulaklığımın sorununa kullanıcı hatası dedi, diğer kulaklıklar hakkinds bir bilgim yok ama 350tlye cloud silver yerine steelseries arctis 3 7.1 2019 edition tercih etmenizi öneririm. Her anlamda daha iyi bir kulaklik.

Cloud silver kullanicisiyim ve asla önermiyorum. Öncelikle ne yaparsaniz yapın kulaklığa giden yüksek sesler mikrofona doğrudan yansıyor ve konuştuğunuz arkadaşlarınızı rahatsız ediyor. Bir diğer sorun ise kulaklığı tertemiz kullanmama ve üzerindeki ses kontrolcüsüne dokunmamama rağmen kontrolcü bozuldu en ufak dokunuşumda ses kulaklığın sağına ya da soluna daha yoğun şekilde gitmeye başlıyor, garantiye gönderdiğimde hyperx firması çizik dahi olmayan kulaklığımın sorununa kullanıcı hatası dedi, diğer kulaklıklar hakkinds bir bilgim yok ama 350tlye cloud silver yerine steelseries arctis 3 7.1 2019 edition tercih etmenizi öneririm. Her anlamda daha iyi bir kulaklik.

Cloud silver modelini ne zamandır kullanıyorsunuz.
Kulaklıktan dışarı yansıyan ses mi mikrofona gidiyor yoksa kulaklığa gelen sesi mikrofon mu algılıyor.
Mikrofon basını 0 yaptıktan sonra mikrofon seviyesini %80 değerine alıp deneyip söyler misiniz.

Sadece discord ile değil bunu oyun oynarken ses kaydı alın. Ses kaydedici ile yapılan kayıtta mikrofona yansıyan bir durum varsa oraya kesin olarak yine yansıyacaktır.

Geri dönüşünüze göre benim listemden çıkarma durumu olacak.

Cloud silver modelini ne zamandır kullanıyorsunuz.
Kulaklıktan dışarı yansıyan ses mi mikrofona gidiyor yoksa kulaklığa gelen sesi mikrofon mu algılıyor.
Mikrofon basını 0 yaptıktan sonra mikrofon seviyesini %80 değerine alıp deneyip söyler misiniz.

Sadece discord ile değil bunu oyun oynarken ses kaydı alın. Ses kaydedici ile yapılan kayıtta mikrofona yansıyan bir durum varsa oraya kesin olarak yine yansıyacaktır.

Geri dönüşünüze göre benim listemden çıkarma durumu olacak.
1 senedir falan kullanıyorum bilinçli bir kullanıcıyım kulaklığa gelen direk yansimiyor kulakliktan dışarı çıkan yüksek sesi alıyor mikrofon takılı olmasa bile kronik bir sorun her türlü deneme ve araştırmayı yaptım

1 senedir falan kullanıyorum bilinçli bir kullanıcıyım kulaklığa gelen direk yansimiyor kulakliktan dışarı çıkan yüksek sesi alıyor mikrofon takılı olmasa bile kronik bir sorun her türlü deneme ve araştırmayı yaptım

Mikrofon takılı olmadan kulaklık mikrofon görevini algılıyorsa kulak içi yapıda bir sorun vardır.

Mikrofon takılı olsun veya olmasın örnek olarak PUBG mobile oynarken en yüksek seslerde mikrofon algılama yapıyor mu?

Ses kaydı atma imkanınız varsa güzel olacak.

MH752 kulaklıkta kulaklığa gelen sesi mikrofon algılama sorunu yaşadım ben. Yazılımsal sorun dendi Cooler Master Türkiye yetkilisi tarafından. İspatlamak için OBS ve ses kaydedicisi üzerinden kayıt alıp ispatlama sonucu servis para iadesi veya değişim kararı vermişti.

Oyun oynarken OBS kaydı alın ve ses kaybedici üzerinden kayıt alıp ispatlamaya çalışın bu durumu. İadesi veya değişimi verilecektir bence.
Web cam ile kendinizi videoya ekleyebilirseniz daha iyi olur mikrofon takılmadığı zamanda ispatlamak için güzel ispat olacaktır.

Benim asıl sorunum bu değil ki zaten harici mikrofon kullanıyorum sadece kulaklıkta kronik bir sorun olduğunu belirtmek istedim. Asıl sorunum temiz kullanmama rağmen bozulması ve hatayı görüp kullanıcı hatası demeleri. Şu an ses sağa sola kaymasın diye kontrolcü bantlı duruyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı