HyperX Cloud Stinger alınır mı?

• Konuyu başlatan WiSo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 2.870

MSI B450M Pro- M.2 Max.

Hocam bu kulaklıkta ses kartı yokmuş sanirim. Bir sorun olur mu?

Anakartının ses kartı tam sınırda ama yeteceğini düşünüyorum. Forumda ALC 877 ile Blackshark V2X kullanan arkadaşlar varsa cevaplayabilir.

Hocam kulaklıktan beklentileriniz nedir? Mesela bu model hafif ve rahat ama dışarıdan az da olsa ses alıyor aynı zamanda da ses kartı mevcut.

Hocam açıkçası benim istediğim özellikler:

- Özellikle CS:GO ve benzeri oyunlarda sesin nereden geldiğini net bir şekilde verebilmesi.

- Anlaşılır ses ileten bir mikrofon.

- Yaklaşık 4-5 saatlik kullanımda kafa ağrıtmayan ve aşırı terleme yapmayan bir kulaklık.

Ayrıca bir de ses kartı olması daha iyi olabilir. Anakartımin ses kartı nasıl pek bilgim yok çünkü.

Hocam açıkçası benim istediğim özellikler:

- Özellikle CS:GO ve benzeri oyunlarda sesin nereden geldiğini net bir şekilde verebilmesi.

- Anlaşılır ses ileten bir mikrofon.

- Yaklaşık 4-5 saatlik kullanımda kafa ağrıtmayan ve aşırı terleme yapmayan bir kulaklık.

Ayrıca bir de ses kartı olması daha iyi olabilir. Anakartımin ses kartı nasıl pek bilgim yok çünkü.

Attığım model isteklerinizi karşılıyor o zaman ama tabii daha araştırmak lazım daha iyileri için.

Attığım model isteklerinizi karşılıyor o zaman ama tabii daha araştırmak lazım daha iyileri için.

150 TL seni zorlamayacaksa V2 almanı öneririm tekrardan. Ses kartın tam sınırda olduğu için. Ama bütçe kısıtlıysa V2 X.

Hocam maalesef bütçemi aşıyor. Yani 750TL'nin üstüne çıkmamın imkanı yok. Çok iyi bir kulaklık olursa 10-15TL kadar çıkabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı