HyperX Cloud Stinger alınır mı?

Dafirenze

Hectopat
HyperX Cloud Stinger marka oyuncu kulaklığını almayı düşünüyorum lakin uzun kullanımda sıkıntı yaşayanlar varmış. Ne düşünüyorsunuz?

Ayrıca HYPERX HyperX Stinger Gaming Kulaklık buradaki linkte bulunan ürün ile,

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu ürünler aynı mı? Çünkü ilgimi çeken şu ki aynı ürünler farklı satış yerlerinde çok uçuk fiyatlarda konulmuş. Bu da ilgimi çekti.

Son düzenleme:
Alınır ben yaklaşık 3 senedir kullanıyorum ve genel anlamda memnun olduğumu söyleyebilirim. Bazılarının abarttığı kadar olağanüstü değil ama sınıfının en iyilerinden biri. Parasına değiyor yani. Mediamarkttaki fiyat normale biraz daha yakın bir fiyat. Bu kulaklık en fazla 250-300 lira ederi olan bir kulaklık. Uzun kullanım olayı ise kişiye bağlı tamamen. Ben hayvan gibi hor kullanmama rağmen hala işimi görüyor. Ben birden gider ortada kalırsam diye yeni kulaklık bakıyorum ama temiz kullanılırsa uzun yıllar götürür.

İlgi ve alakan için teşekkür ederim. Sanırım gönül rahatlığıyla alabilirim.

HYPERX HyperX Stinger Gaming Kulaklık
dediğin gibi Mediamarktta 300 lira. Burada böyle iken itopya, hepsiburada gibi sitelerde 500 liraya yakın fiyatı beni düşündürmüştü.
Alınır ben yaklaşık 3 senedir kullanıyorum ve genel anlamda memnun olduğumu söyleyebilirim. Bazılarının abarttığı kadar olağanüstü değil ama sınıfının en iyilerinden biri. Parasına değiyor yani. Mediamarkttaki fiyat normale biraz daha yakın bir fiyat. Bu kulaklık en fazla 250-300 lira ederi olan bir kulaklık. Uzun kullanım olayı ise kişiye bağlı tamamen. Ben hayvan gibi hor kullanmama rağmen hala işimi görüyor. Ben birden gider ortada kalırsam diye yeni kulaklık bakıyorum ama temiz kullanılırsa uzun yıllar götürür.
Logitech G332 ürününü de çok tavsiye ediyorlar. Bu ikisi arasında hangisini seçmek mantıklı?

Son düzenleme:
derisinde soyulma oldu mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı