HyperX Cloud Stinger Gaming Kulaklık 386 TL!

Bende vardı. Baya güzel ve kaliteli bir kulaklık. Mikrofonu da güzel. Ama 1.5 senenin sonunda mikrofonu temassızlık yapmaya başladı. Açma kapama mekanizması yüzünden büyük ihtimal. İtopya'dan faturayı alana kadar 1er saatten 3 saat müşteri hizmetlerini bekledim. Direk İndex'e göndermek istedim ama ısrarla İtopyaya verin biz sizden almıyoruz dediler. İtopya aracılığıyla gönderdim. Kargo gitmiş geri gelmiş, depoda kalmış vs derken 1.5 ay garantide kaldı. İndex'i arıyorum size bilgi veremiyoruz diyor, İtopyayı arıyorum 1 saat müşteri hizmetlerini bekliyorum kod veriyor. İndex'e kodu söylüyorum, gene bilgi vermeyeceğiz diyor. Ulan kulaklık benim kulaklık. Değişim istiyorum para iadesi istemiyorum diyorum bizi ilgilendirmez diyor. Öyle öyle 1.5 sene önce aldığım fiyatı iade ettiler. Çok kötü sövdüm kendilerine. Zorla para iadesi yaptılar değişim istememe rağmen. Ben de alt seviye bir kulaklık almak zorunda kaldım.

Fiyat güzel, kulaklık güzel ama İndex berbat ötesi bir garanti servisi sunuyor. Müşteri hizmetlerini arıyorsunuz yüzünüze kapatıyor. Açmıyor telefonu bilerek.


Edit: Asus mouseumun garantisinin bitmesine 1 ay kalmıştı. Skatezler bitmek üzereydi, skatezleri değiştirmek için servise göndermiştim 0 mouse göndermişlerdi. Müşteri hizmetlerine de istediğim zaman ulaşmıştım. Yani garanti konusunda sorun yaşamak isteyen varsa HyperX alabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı