HyperX Cloud Stinger vs HyperX Cloud Silver vs Arctris 3

Cloud 1 (Silver) kullanıyorum yaklaşık 1,5 senedir. Ses kalitesi muazzam.

Merhaba uzun bir aradan sonra konuyu canlandırıyorum ancak, kulaklıktan memnun musunuz? Ekstradan bir ses kartı kullanmanızı gerektiriyor mu? Mikrofon kalitesi ne durumda sohbette veya kayıtta dış sesleri çok alıyor mu? Cevaplarsanız çok sevinirim.

Merhaba uzun bir aradan sonra konuyu canlandırıyorum ancak, kulaklıktan memnun musunuz? Ekstradan bir ses kartı kullanmanızı gerektiriyor mu? Mikrofon kalitesi ne durumda sohbette veya kayıtta dış sesleri çok alıyor mu? Cevaplarsanız çok sevinirim.
Kulaklıktan fazlasıyla memnunum. Hatta bu ürünü 250₺’ye aldığıma inanamıyorum. Ekstradan ses kartı kullanılmasına gerek yok, anakartınızdaki ses kartı işinizi görecektir. Mikrofon kalitesi güzel, arkadaşlarım sesimin temiz geldiğini söylüyor ayrıca dış sesleri rahatsız edecek kadar almıyor, arkadaşlarımdan bu konuda bir şikayet almadım. Gayet iyi bir mikrofonu var. İnternetten testlerini inceleyin isterseniz, herkesin kabul edebildiği ses düzeyi farklıdır sonuçta :)

Kulaklıktan fazlasıyla memnunum. Hatta bu ürünü 250₺’ye aldığıma inanamıyorum. Ekstradan ses kartı kullanılmasına gerek yok, anakartınızdaki ses kartı işinizi görecektir. Mikrofon kalitesi güzel, arkadaşlarım sesimin temiz geldiğini söylüyor ayrıca dış sesleri rahatsız edecek kadar almıyor, arkadaşlarımdan bu konuda bir şikayet almadım. Gayet iyi bir mikrofonu var. İnternetten testlerini inceleyin isterseniz, herkesin kabul edebildiği ses düzeyi farklıdır sonuçta :)

Teşekkür ederim cevabınız için :) Bu sabahtan beri araştırıyorum incelemeleri karşılaştırmaları vs. ancak tam olarak bir sonuca varamadım henüz ne yazık ki. HyperX Cloud Silver ve HyperX Cloud 2 arasında kaldım. Mikrofondan temiz bir ses almak istiyorum, aynı zamanda oyunlarda da seslerin keskin bir şekilde nereden geldiğini anlamak istiyorum. Ancak iki kulaklığın şu an aralarında 300 tllik bir fark var. Aradaki farka değer mi Cloud 2 yoksa 100-150 TL lik bir usb ses kartıyla çözebilir miyim olası bir sorunu onu anlamaya çalışıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı