Cloud 1 (Silver) kullanıyorum yaklaşık 1,5 senedir. Ses kalitesi muazzam.
Kulaklıktan fazlasıyla memnunum. Hatta bu ürünü 250₺’ye aldığıma inanamıyorum. Ekstradan ses kartı kullanılmasına gerek yok, anakartınızdaki ses kartı işinizi görecektir. Mikrofon kalitesi güzel, arkadaşlarım sesimin temiz geldiğini söylüyor ayrıca dış sesleri rahatsız edecek kadar almıyor, arkadaşlarımdan bu konuda bir şikayet almadım. Gayet iyi bir mikrofonu var. İnternetten testlerini inceleyin isterseniz, herkesin kabul edebildiği ses düzeyi farklıdır sonuçtaMerhaba uzun bir aradan sonra konuyu canlandırıyorum ancak, kulaklıktan memnun musunuz? Ekstradan bir ses kartı kullanmanızı gerektiriyor mu? Mikrofon kalitesi ne durumda sohbette veya kayıtta dış sesleri çok alıyor mu? Cevaplarsanız çok sevinirim.
Kulaklıktan fazlasıyla memnunum. Hatta bu ürünü 250₺’ye aldığıma inanamıyorum. Ekstradan ses kartı kullanılmasına gerek yok, anakartınızdaki ses kartı işinizi görecektir. Mikrofon kalitesi güzel, arkadaşlarım sesimin temiz geldiğini söylüyor ayrıca dış sesleri rahatsız edecek kadar almıyor, arkadaşlarımdan bu konuda bir şikayet almadım. Gayet iyi bir mikrofonu var. İnternetten testlerini inceleyin isterseniz, herkesin kabul edebildiği ses düzeyi farklıdır sonuçta![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.