BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.774 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #2 V2 X daha iyi ama fiyat farkına bağlı.
Yuud Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 483 28 Kasım 2022 #3 BerkayZ87 dedi: V2 X daha iyi ama fiyat farkına bağlı. Genişletmek için tıkla... HyperX Cloud Stinger vs Razer BlackShark V2 X : Aralarındaki fark nedir? burada stinger diye gözüküyor ama
BerkayZ87 dedi: V2 X daha iyi ama fiyat farkına bağlı. Genişletmek için tıkla... HyperX Cloud Stinger vs Razer BlackShark V2 X : Aralarındaki fark nedir? burada stinger diye gözüküyor ama
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.774 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #4 Yuud dedi: HyperX Cloud Stinger vs Razer BlackShark V2 X : Aralarındaki fark nedir? Burada Stinger diye gözüküyor ama? Genişletmek için tıkla... Versus'a bakarak kulaklık kıyaslaması yapılmaz.
Yuud dedi: HyperX Cloud Stinger vs Razer BlackShark V2 X : Aralarındaki fark nedir? Burada Stinger diye gözüküyor ama? Genişletmek için tıkla... Versus'a bakarak kulaklık kıyaslaması yapılmaz.
Tangır Tungur Megapat Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 768 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matbaa 29 Kasım 2022 #5 Diğerini kullanmadım ama Hyperx Cloud Stinger kullandım. Çok memnun olduğum bir kulaklık.
Yuud Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 483 29 Kasım 2022 #6 BerkayZ87 dedi: Versus'a bakarak kulaklık kıyaslaması yapılmaz. Genişletmek için tıkla... neden ? Tangır Tungur dedi: Diğerini kullanmadım ama Hyperx Cloud Stinger kullandım. Çok memnun olduğum bir kulaklık. Genişletmek için tıkla... Dipses , mikrofon vs. gibi sorunlar var mı Son düzenleme: 30 Kasım 2022
BerkayZ87 dedi: Versus'a bakarak kulaklık kıyaslaması yapılmaz. Genişletmek için tıkla... neden ? Tangır Tungur dedi: Diğerini kullanmadım ama Hyperx Cloud Stinger kullandım. Çok memnun olduğum bir kulaklık. Genişletmek için tıkla... Dipses , mikrofon vs. gibi sorunlar var mı
Tangır Tungur Megapat Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 768 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matbaa 30 Kasım 2022 #7 Hiçbir sorun yaşamadım.
Yuud Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 483 30 Kasım 2022 #8 Tangır Tungur dedi: Hiçbir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... İkisini de çok övüyorlar. Arada kaldım cidden
Tangır Tungur dedi: Hiçbir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... İkisini de çok övüyorlar. Arada kaldım cidden
Tangır Tungur Megapat Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 768 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matbaa 30 Kasım 2022 #9 Yuud dedi: İkisini de çok övüyorlar. Arada kaldım cidden Genişletmek için tıkla... An itibari ile yenisini aldım. En ucuzu şu an vatanda. Tangır Tungur dedi: An itibari ile yenisini aldım. En ucuzu şu an vatanda. Genişletmek için tıkla... Oyun için kullanıyorum kaliteli stereo'su var. Yönleri kolay ayırt edebiliyorsun. Tangır Tungur dedi: An itibari ile yenisini aldım. En ucuzu şu an vatanda. Genişletmek için tıkla... Oyun için kullanıyorum kaliteli stereo'su var. Yönleri kolay ayırt edebiliyorsun. Dosya Ekleri 20221130_213259.jpg 153,8 KB · Görüntüleme: 62
Yuud dedi: İkisini de çok övüyorlar. Arada kaldım cidden Genişletmek için tıkla... An itibari ile yenisini aldım. En ucuzu şu an vatanda. Tangır Tungur dedi: An itibari ile yenisini aldım. En ucuzu şu an vatanda. Genişletmek için tıkla... Oyun için kullanıyorum kaliteli stereo'su var. Yönleri kolay ayırt edebiliyorsun. Tangır Tungur dedi: An itibari ile yenisini aldım. En ucuzu şu an vatanda. Genişletmek için tıkla... Oyun için kullanıyorum kaliteli stereo'su var. Yönleri kolay ayırt edebiliyorsun.
Yuud Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 483 30 Kasım 2022 #10 Tangır Tungur dedi: An itibari ile yenisini aldım. En ucuzu şu an vatanda. Oyun için kullanıyorum kaliteli stereo'su var. Yönleri kolay ayırt edebiliyorsun. Oyun için kullanıyorum kaliteli stereo'su var. Yönleri kolay ayırt edebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... BlackShark hakkında bir şeyler biliyorsan paylaşabilir misin
Tangır Tungur dedi: An itibari ile yenisini aldım. En ucuzu şu an vatanda. Oyun için kullanıyorum kaliteli stereo'su var. Yönleri kolay ayırt edebiliyorsun. Oyun için kullanıyorum kaliteli stereo'su var. Yönleri kolay ayırt edebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... BlackShark hakkında bir şeyler biliyorsan paylaşabilir misin