HyperX Cloud Stringer Satıp Corsair Void Pro Alınır mı?

Denemek için cloud 2 aldım ancak 3 hafta kadar denemeye tahammül edebildim. Kutusunda duruyor sıfır gibi. Malzemesi kaliteli, ancak ses kısmı bence çok abartılmış yorumlarda ve incelemelerde. Hem analog hem de usb kullanarak denedim, memnun kalmadım :) Herhangi bir programı da yok ayar yapabileceğiniz.

Corsair Void Pro wireless modelini yaklaşık iki yıldır kullanıyorum, ses ve konfor olarak cloud 2 den çok üstün. Cloud 2 nin kulak yastıkları saçma elips şeklinden ötürü kulaklarımda ağrıya sebep oluyordu kısa sürede, void varlığını bile belli etmiyor kafada.

Roccat markası da oyuncu ekipmanlarında iyidir. Kablolu olarak Roccat Khan Aimo modelini kullanıyorum şu an, hi-res ses kalitesi var. Ülkemizde pek yaygın olmayan bir marka, daha önce aynı markanın gerçek 5+1 kulaklığını da kullanmıştım yıllarca, dayanıklı ve ses kalitesi olarak müthiş bir kulaklıktı. Deneme şansınız olursa bu markanın modellerine de bir bakın derim.
Bendede corsair void surround usb modeli var uzun saatler kullaniyorum ve gercekten kulaklari rahatsiz etmiyor hissetmiyorsun bile ancak disariya fazla ses veriyor bana onerebilecegin ses yalıtımı iyi olan kulaklik onerin var midir

Roccat Khan Aimo :)
Dışarıdan ses almaz, dışarıya ses vermez. Yalıtım konusunda kullandıklarımın en iyilerinden biri. Youtube'da videolarını bulabilirsin.

Khan pro modeli daha ucuz, onları da inceleyebilirsin. Ama kullanmadığım için birşey diyemem.

@designer73 merhaba şuan Sennheiser GSP 300 kullanıyorum'da sol kulağımı çok ağrıtıyor ve son seferde kulağımın arkası su topladı nedensiz bir şekilde kulağım bayağı büyük arctis 5 çok konforlu dendi onuda aldım ondada aynı sorun Roccat alsam sizce rahat eder miyim ? yada çok rahat bir kulaklık önerebilirmisiniz 700 tl civarı
QP Bilişim'i arayıp konuştum malesef ellerinde teşhir ürünü yokmuş gidip deneme şansımda yok.

Son düzenleme:
Roccat kulak yastıkları çapı 4x6 cm. Yastıklar oldukça kaliteli ve yumuşak. beni rahatsız etmiyorlar, ama tasarımı itibari ile en rahat ettiğim Corsair Void. Kulak yapısına uygun bir tasarımı var. Deneme imkanı bulursanız deneyip karar verin bence.

Hiç denemedim ama senheiser ses konusunda marka bir isim zaten, kötü ürün çıkaracağını zannetmem. Gerisi zaten kulağınıza taktığınızda rahat edip etmeme ile ilgili.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı