HyperX Cloud Stringer vs Corsair HS50

Legendknights

Hectopat
Şu an İtopya'da indirim var HS50 278 TL. Cloud Stringer 299 TL. Hangisini önerirsiniz? İndirim bitmeden almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair markası çok iyi ve çok sağlam bir markadır hyperx de çok sağlam markadır ama stringer modeli çok daha hassas ve hafif büksen kırılıcak bir kulaklıktır, hs 50 modeli çok iyi genelde metal kullanılan bit modeldir. Benim tavsiyem hs50 dir 😊

ALC892 gibi bir ses yongasına sahip anakartınız varsa ses seviyesi düşük kalıyormuş. Bunu test eden varsa yazarsa iyi olur. Aşağıdaki konuda arkadaş yazmış. Bende de ALC892 var bu yüzden HS50 almaktan vazgeçtim.

ALC892 gibi bir ses yongasına sahip anakartınız varsa ses seviyesi düşük kalıyormuş. Bunu test eden varsa yazarsa iyi olur. Aşağıdaki konuda arkadaş yazmış. Bende de ALC892 var bu yüzden HS50 almaktan vazgeçtim.

Dell 7577 1060 laptop kullanıyorum. Laptopların ses yongası iyi değildir sanırım?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı