HyperX Cloud Wireless kötü ses

Negaa

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıktaki kulaklığı aldım, bundan önce JBL T110 kulak içi kulaklık kullanıyordum ve ondan buna geçince sesler kötü anlamda çok değişik geldi. İnternette aldığım kulaklığı araştırınca da hep olumlu yorumlar, kötü yorum çok nadir özellikle sesi ile alakalı. Sizce bu alışkanlıktan dolayı mı böyle geliyor, eğer öyle değilse kablolu/kablosuz fark etmeden 1000 TL'yi aşmayacak önerileriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Corsair Void var zamanında 800 küsuremi ne almıştım şu an bayağı pahalı 1500 TL sanırım geçen bakıyordum ama sen bir araştır belki daha ucuzunu görürsün. Bu arada HyperX Cloud'dan kötü ses gelmesi imkansız.

Arkadaşlar başlıktaki kulaklığı aldım, bundan önce JBL T110 kulak içi kulaklık kullanıyordum ve ondan buna geçince sesler kötü anlamda çok değişik geldi. İnternette aldığım kulaklığı araştırınca da hep olumlu yorumlar, kötü yorum çok nadir özellikle sesi ile alakalı. Sizce bu alışkanlıktan dolayı mı böyle geliyor, eğer öyle değilse kablolu/kablosuz fark etmeden 1000 TL'yi aşmayacak önerileriniz var mıdır?

Aynısı bende de vardı Denetim Masası'ndan ayar yapıp düzeliyordu sanırım.

Aynısı bende de vardı Denetim Masası'ndan ayar yapıp düzeliyordu sanırım.
Nasıl bi ayar acaba hocam
Bende Corsair Void var zamanında 800 küsuremi ne almıştım şu an bayağı pahalı 1500 TL sanırım geçen bakıyordum ama sen bir araştır belki daha ucuzunu görürsün. Bu arada HyperX Cloud'dan kötü ses gelmesi imkansız.
Bunu düşünmeden iade ederdim ama uyguna aldım diye de iade etmek istemiyorum, ses kötü mü değil mi bilmiyorum belki normaldir, ama 100 tl lik jbl t110'dan geçip sesi daha kötü tecrübe etmem üzdü biraz

Yeni bir kulaklık aldığın için ses değişik gelebilir eğer uzun bir süre o kulaklığı kullandıysan yenisi kulağına değişik gelmiş olabilir belki birkaç gün sonra o ses sana normal gelebilir bilmiyorum alışma süreci diye bir şey var ama ben hiç yaşamadım.

Yeni bir kulaklık aldığın için ses değişik gelebilir eğer uzun bir süre o kulaklığı kullandıysan yenisi kulağına değişik gelmiş olabilir belki birkaç gün sonra o ses sana normal gelebilir bilmiyorum alışma süreci diye bir şey var ama ben hiç yaşamadım.
Bilmiyorum hocam bende öyle olduğunu düşünüyorum, peki bu Logitech veya Steelseries'in gaming kulakiçi kulaklıkları hakkında bi bilginiz var mı?

Rampage fury x önerebilirim hocam bassları falan çok temiz ve tatmin edici, pedlerin ses yalıtımı iyi, evin diğer ucuna gidince zorda olsa ses veriyor bazen gidip geliyor(yaklaşık 15 metre ve duvarları kalın.) 7.1 ise kablosuzda çok tatmin etmiyor ama ben kullanıyorum kabloluda ise nokta atışı en ufak sesin nereden geldiğini çok rahat anlıyorsunuz, hyperx cloud kullanan arkadaşım var ona kıyasla daha nokta atışı sesleri algılayabiliyorum, mikrafona gelirsek kablosuzda performansı kötü ve mesafesi çok kısa birkaç metre ilerlediğim anda kopuyor ve genel olarak ses kalitesi kötü ama kablolu bağlanırsanız bugüne kadar kullandığım en iyi kulaklık mikrafonu, aklıma gelenleri yazdım herhangi bir şekilde kulaklığı övmek veya abartmak gibi bir niyetim yok neyi nasıl gördüysem şahsi fikrimle aktardım genelde forumdaki arkadaşlar rampage,gamepower gibi markaları sevmezler ve önyargılı davranırlar ayrıca klavyemide rampage kullanıyorum bozulmuştu ve çok rahat şekilde garantiye yollamıştım.

Ses kartınız ile de alakalı olabilir.

Çoğu kullanıcının başına gelen dip ses sorunu olabilir. Teyit için YouTube üzerinden basit bir araştırma yapabilirsin.

Ayrıca Firmware Update ile sürücünü güncelleyebilirsin. Aşağıdaki link sana yardımcı olacaktır.

Firmware Update'yi bu video yardımıyla da yapabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı